Menu

SYDBANK stævne 2019

image
Vidar Hansen
28. januar 2019 kl. 15:36
Søndag den 20. Januar havde vi i LSF indendørsstævne for vores mindste årgange.

Det gjorde vi som vi plejer, i samarbejde med vores gode sponsorer, #Sydbank #Smørumpizzeria #Venti #Øland #Systemair #Cafesmørhullet #SportiganVærløse.

Sydbank har været med som fast sponsor til vores stævner, som vi afholder 2 gange om året.

Stævnerne hos os har konceptet ”Alle vinder” så vi går ikke op i resultater kun antal kampe og lige kampe. Det betyder, at vi prøver at matche holdene så godt vi kan og med fokus på de spillere som måske ikke har fået den store succes. Rigtig godt koncept til dem der er ved at tage sine første skridt på banen.

Når vi kigger på vores egne spillere og alle dem der kommer og besøger os, kan vi se kæmpe smil. Resultaterne i denne alder er ikke altafgørende og derfor smiler de alle sammen. 
Det hjælper når alle spillere får en flot pokal, som Sydbank giver til alle spillere og fejret med konfetti. Men det er mest spiller glæden hos dem, som gør at de alle smiler så stort.

Vi tog denne gang imod 84 holde (ca.550 spillere) fra hele Sjælland og vi spillede i begge haller. Dette kræver som altid stor indsæt, både fra store som små.

Dommerne var vores ungdomsspillere og vi fik også stor hjælp fra vores fodboldpiger, der bemandede dommerpanelet, samt at dømme kampe.

Det gør mig glad, at se hvor mange af vores ungdomsspillere der er villige til at give sit arbejde og være med til at løfte opgaven.

Til alle de frivillige vil jeg sige tusind tak til og selvfølgelige en stor tak til Sydbank. Uden jer kunne det aldrig lade sig gøre, at stable sådan stævne op.

Jeg vil sige til alle jer, der har været med til at løfte opgaven, at jeg har fået opkald, mail og personlig snak med både trænere, holdledere og forældre og har de alle rost jer til skyerne. Rigtig flot præsentation af klubben.

Jeg glæder mig allerede til vores næste stævne i november

LSForever

Vidar Hansen

Luk