Menu

Velkommen til ny U16 pige træner

image Sonny Fernandez
CM / Red.
07. september 2022 kl. 22:25
Sonny Fernandez er ny træner i LSF og er tiltrådt i trænerteamet omkring U16 piger.

"Mit navn er Sonny Fernandez.

I mere end 13 år har jeg haft erfaring med trænergerningen inden for sportens verden. Siden 2013 har det været koncentreret inden for fodboldens verden. Bl.a. omkring flere forskellige hold i BSF. Senest som cheftræner for BSF Powerchair Football (Kørestolsfodbold), hvor det blev til flere DM-titler og Champions Cup deltagelser (Powerchair Football’en svar på  Champions League).

Derudover lykkedes det også i 2019 at vinde Kronborg Cup og senere rækken med det U16 pige hold med det trænerteam jeg var en del af i BSF i den sæson.

Jeg har efterhånden en række uddannelser med i mit katalog. Fodbold mæssigt har jeg indtil videre UEFA B-licens og derudover forskellige andre kurser gennem DBU. I den mere civile del er jeg i besiddelse af en kandidat i psykologi (Cand Soc. i Arbejdslivsstudier & Psykologi). Dertil er jeg også Team- & Proces Coach.

Civilt er jeg gift og bor i Høje Taastrup med min hustru og vores søn på snart tre. Jeg er selv 32 og til dagligt arbejder lige nu som underviser/lærer på en efterskole nær Roskilde.

Efter en lidt længere pause fra fodbold, er jeg nu igen klar og glæder mig meget til at skulle træne U16 pigerne. Det virker som nogle motiveret piger med et stort potentiale. Sammen med et godt setup omkring holdet, kan jeg ikke andet end glæde mig til, at komme i gang og blive en del af LSF og det spændende projekt”.

Allan og Sonny vil sammen være det nye trænerteam for U16 pigerne.

 

Luk