Menu

Veo kamera

image
Redaktionen
25. april 2022 kl. 22:17
Vidste du/I at klubben råder over et Veo kamera? Du/I har sikkert set den til kampe enten på banerne eller når du/I har været på udebane eller stævne.

Veo er AI styret kamera som bare skal sluttes til med telefonen og så optager den hele kampen for jer.

Veo kameraet kan bruges til at lave highlights, men for de rigtige fodboldnørder kan den bruges til dybere fodboldanalyse af jeres respektive hold. Med den nye betaversion, er det nu muligt at ”nørde” sig endnu mere med statiskker som vi kender fra den professionelle del af fodbold, men også læse varmekort over jeres spilleres bevægelse og hvilke områder på banen de er mest besatte på.

Der er som udgangspunkt ikke en manuel over analysemetoder, da det er op til den enkle træner eller team hvad der skal analyseres. Det er bevist at børn og unge lærer hurtigere og mere effektiv gennem visuel læring og det er her Veo spiller en stor rolle.

Det kan måske for nogle være uoverskueligt, men det er meget nemt at komme i gang med.

3 tips til nybegynder

  1. Analysere jeres kampe med et klart formål
    Det kan f.eks. være, hvis man vil arbejde med højt presspil, kan man med video se hvornår de ikke fungere så godt og omvendt. Det er nemmere at fokusere på en ting af gangen.

  2. Opdel kampen i tidsperiode.
    Det er nemmere at opdele kampen i tidsperiode i stedet for en halvleg. Start f.eks. med 00:00 – 09:59. Det giver bedre fokus til at finde de ting der skal arbejdes med.
  1. Hav sjovt med at bruge veo.
    Stil ikke for mange krav til hvad der skal gennemgås når man ser video igennem. Heldigvis sætter veo selv highlights ind mål, målspark, hjørne osv. Udforsk det og prøv forskellige ting af.

Veo kameraet kan lånes ved at skrive til Thomas Jarrels.

Har man have flere spørgsmål vedr. analysedelen er man velkommen til tage kontakt til Ebou Jagne (årgang 2009 drengetræner). Jeg kommer gerne ud til de respektive årgange og giver en kort introduktion/kursus.