Menu

En succes med ”gamle drenge”

image
AB
17. juli 2015 kl. 18:42
I august 2014 besluttede en lille gruppe forældre til drenge fra 07’erne i LSF at starte et 8-mands hold. Rekrutteringen gik i gang blandt de øvrige forældre til drengene og i løbet af kort tid var holdet fyldt op med 16 aldrende...

En succes med ”gamle drenge”

I august 2014 besluttede en lille gruppe forældre til drenge fra 07’erne i LSF at starte et 8-mands hold. Rekrutteringen gik i gang blandt de øvrige forældre til drengene og i løbet af kort tid var holdet fyldt op med 16 aldrende men entusiastiske mænd. Alle med aktive børn i klubben.

Det stod hurtigt klart at om end holdet var en noget broget flok, så var der i hvert fald én fællesnævner, hvilket var et dybfølt ønske om at gøre en hver 3. halvleg til noget særligt.

Efteråret og vinteren var lang og kold, men det til trods var der til hver træning og kamp stort fremmøde. Holdet begyndte at tage form og spillerne havde ved indgangen til foråret efterhånden lært hinandens navne.

15. april 2015 trådte et spændt og forventningsfuldt hold ind over kridtstregen til deres første officielle kamp som stolt repræsentant for LSF. Det var et vind omsust Smørum Park, der lagde græs til denne historiske begivenhed. Kampen blev i øvrigt vundet med de knusende cifre 1-0.

Siden har det været et langt triumftog med sejr på sejr. LSF OB8 blev i slutningen af maj kredsvinder på trods af der stadig resterede én spillerunde. Undervejs blev blandt andet sidste års pokalfinalister udraderet med hele 5-0.
Kredsmesterskabet kom i hus efter et sandt derby mod rivalerne fra Måløv. En kamp der fra start til slut bølgede frem og tilbage, men i sidste ende var det LSF, der hev sig sejrrigt ud af kampen med 3-2. LSF OB8 lod champagne propperne springe, idet oprykningen nu var i hus, men der lurede endnu en udfordring forude, nemlig kampene om Sjællandsmesterskabet til Final 4 stævnet i Borup.

Holdet drog af sted tidligt lørdag morgen. Bilerne pakket med pavillon, køletasker, masser af fans og spillere med nerverne uden på tøjet. Holdets overbevisende indsats i puljen havde givet dem den højeste rangering af de 4 semifinalister, hvilket skulle betyde at LSF fik en lille fordel, men de viste sig ikke at være tilfældet.
Det blev en intens og til tider også hård semifinale. I sidste ende løb LSF dog med sejren, der lød på 3-1. Det sendte LSF i finalen, men da én af semifinalisterne var udeblevet, ventede en meget frisk modstander i finalen blot 75 minutter efter sidste fløjt i semifinalen. Så meget for fordelen af at være bedst rangeret.
Det slog dog ikke et meget determineret LSF hold ud. Det blev en taktisk affære i finalen, med nogle meget trætte ”gamle drenge”. Det lykkedes dog inde i overtiden – med de sidste krampetrækninger – at score det afgørende mål til 2-1. Holdet kan nu kalde sig Sjællandsmester i 8-mands Oldboys 2, bare 10 måneder efter det hele startede.

De gode resultater har uden tvivl vækket konkurrence mennesket i de fleste spillere, men den oprindelige fællesnævner er fortsat tilstede. Holdet har endnu ikke prøvet at have en 3. halvleg som ikke var længere end både 1. og 2. halvleg tilsammen.

I efteråret venter store udfordringer i den bedste række, hvor hver en mand vil fighte for at tilføje endnu et kapitel til LSFs stolte historie og alle glæder sig til fortsat at kunne repræsentere en fornem klub på fornemmeste vis.


God sommer.


Love LSF OB8