Menu

Flot efterår af senior 3!

image
Wagner
04. november 2020 kl. 21:45
I LSF har vi også et rigtigt godt senior 3 hold der består at dygtige spillere der sagtens kunne spille højere oppe i rækkerne – hvilket flere af dem også har gjort. Her er et kort interview med den spillende træner Frederik Weye.

I er ubesejrede i de seneste 14 kampe - Hvordan vil du beskrive den succes du ser på holdet?
”Vi har nu været et hold i 6 år, hvilket gør at vi kender hinanden rigtig godt. Vi har i denne sæson såvel som sidste, haft målsætningen om at rykke op og det går vi efter i denne sæson. Vi kender hinandens styrker på banen, hvilket gør at vi ofte har bedre synergier spillerne imellem. Førhen spillede vi ofte på individuelle kvaliteter, men nu er vi et sammenspillet hold der prioriterer fællesskabet meget højt. Det er samtidig også dette fællesskab der er fundamentet på holdet – alle er gode venner både på og uden for banen, hvilket gør at man vil gå langt for at se andre på holdet få succes.

At vi så samtidig har bygget på i forhold til det udtryk vi gerne vil have i vores spil, har gjort at vi i kampene i højere grad spiller på vores styrker fremfor at lade modstandere diktere kampen. Aftalerne ift. det taktiske er også blevet langt bedre, hvor vi med få og simple taktiske justeringer ser hvordan disse har stor betydning i de svære kampe.”

Hvad så med fremtiden i disse coronatider?
Vi træner en gang om ugen hvor vi også har en kamp og derfor møder vi ofte hold, der træner mere end os og derfor kan løbe mere end os. Men vi har stadig til gode at møde hold der arbejder lige så hårdt som os og er villige til at slå sig for at hjælpe sine holdkammerater. Derudover kommer vi ikke udenom Coronasituationen der har fyldt meget på vores hold, men jeg tror på en eller anden måde, at det har det rykket holdet tættere sammen selvom vi skal holde afstand. Vi har i kampe manglet spillere, som har været i karantæne mv. Her har vi bare igen set at vores trup er blevet bred nok til at kunne klare dette – derfor har der ikke siddet spillere med små øjne og ondt i hovedet.”

I har også en sponsor – danbolig Ballerup/Smørum – der støtter jer.
”Ja - og det er vi meget glade for. En spiller fra holdet solgte sin lejlighed i Smørum gennem danbolig Ballerup/Smørum og med den aftale der er lavet, fik vi 2500 kr. og klubben også 2500 kr. Det er en rigtig god ordning da der lige pludselig kan komme penge til de enkelte hold samtidig med, at både klubben og ejendomsmægleren også får noget ud af det. Der er lidt til sammenholdet og afslutningsfesten”, slutter Weye.

Luk