Menu

Ligadebut til Malou Marcetto Rylov

image Foto: Joh-Foto
Brøndby IF / Red.
16. marts 2021 kl. 08:44
Hos BIF kvinder var der Liga debut for tidligere LSF Louis, Malou Marcetto Rylov.

Artikel og billede udgivet med tilladelse fra Brøndby IF.
Artiklen er oprindelig udgivet på http://www.brondbyif.net/ 14. marts 2021.

Der var masser at glæde sig over i Brøndby-lejren i går, hvor AaB blev slået 0-7 i sidste runde af grundspillet i Gjensidige Kvindeliga, og én af tingene var den længe ventede ligadebut til Malou Marcetto Rylov, som fik de sidste 20 minutter på banen.

Ved tidspunktet for indskiftningen var stillingen 0-6, og det hjalp den unge midtbanespiller til at holde nervøsiteten nede, og hun var naturligvis rigtig glad for endelig at få sin ligadebut.
- Det var selvfølgelig super fedt at komme på banen, og at vi havde en overlegen føring på det tidspunkt, hjalp helt sikkert på min nervøsitet, så jeg kunne fokusere på at gøre det godt i de situationer, jeg blev sat i, og hjælpe til, at vi yderligere kunne pynte på resultatet.

Den 17-årige midtbanespiller har været en fast del af Kvindeliga-truppen siden sommeren 2020, men nogle småskader på uheldige tidspunkter har desværre spændt ben for spilletid i efteråret, og det har været hårdt.
- Det var jo først og fremmest et kæmpe spring for mig at rykke op fra U18-holdet, og jeg skulle vænne mig til tempoet, træningsintensiteten mm. Perioderne med skader har selvfølgelig påvirket mit humør og min mentalitet, men så snart jeg har været skadesfri, har jeg vidst, at der skulle trænes hårdt for at komme på holdkortet, for konkurrencen i truppen er hård, skader eller ej. Det var derfor en kæmpe forløsning “endelig” at komme på banen i går, og det giver mig helt sikkert et boost.

For Malou og resten af holdkammeraterne gælder det nu de afgørende kampe i pokalturneringen og slutspillet i Gjensidige Kvindeliga, og Marcetto vil gøre alt, hvad hun kan for at få flere spilminutter og bidrage til holdets sejre.
- Vi går et spændende forår i møde, og det bliver spændende at se, hvordan kampene forløber. Personligt håber jeg at få nogle flere spilminutter, hvor jeg vil prøve at gøre en forskel og bidrage til nogle Brøndby-sejre. Alt dette starter med nogle fokuserede og gode træninger, hvor jeg viser trænerteamet, at jeg er klar.

Stort tillykke med ligadebuten til Malou Marcetto Rylov.

 

Link til oprindelig artikel:
http://www.brondbyif.net/kvinder/1-hold-mappe/kvinde-1-nyheder/ligadebut-til-malou-marcetto-rylov/

Luk