LSF tilbage på sporet

image
Redaktionen
30. maj 2023 kl. 20:56
I weekendens udekamp mod Allerød kom 1. senior tilbage på sporet med en 2-0 sejr.

Det var en kamp hvor LSF drengene havde godt styr på Allerød og der blev stort set ikke givet en chance væk.

Danny scorede i det 27. minut til 1-0 efter en erobring på midten og en hurtig omstilling. Et klassisk varemærke for LSF holdet.

12 minutter før slutfløjtet gjorde Martin Soelberg det til 2-0 på et kontraangreb startende i højresiden, hvor Albert sender Yazid af sted, der perfekt smider bolden i skoen på Soelberg.

Der er ingen tvivl om, at LSF's bredde omkring 1. senior igen viser sin styrke. Fordelen ved at kunne skifte fem spillere i løbet af kampen, på en varm sommerdag, er afgørende på dette niveau.

Weekendens resultater i rækken betyder at LSF igen fører DS kvalifikationsspil pulje 1 med 44 point.