Tekst: Peter Wagner
24. juni 2021 kl. 15:43
– sidste kamp på lørdag mod Frederikssund på Sydbank Arena.

Karlslunde – LSF      0-3

Onsdag blev den næstsidste kamp spillet ude mod netop oprykkede Karlslunde. Og drengene spillede virkelig en rigtig god kamp. Det ser ud til at formen er komme lidt for sent, men hvorom alting er, så fik vi endnu en sejr.

Spirrevippen Jacob Lind scorede i første halvleg og specielt i anden halvleg spillede vi godt.

På to mål i slutfasen af Mehli og Søberg fik vi en sikker 3-0 sejr så nu er der kun en kamp tilbage.

Optakten

Og på lørdag så gælder det Frederikssund hjemme. Frederikssund kommer med en lidt speciel 9-2 sejr over også oprykkede Herlev. Hvad der lige skete der ved jeg ikke, men mon ikke begge oprykkere har haft ”tømmermænd”?

Men Frederikssund er en vanskelig modstander og har virkelig spillet godt i oprykningsspillet. Vi scorede først i overtiden til 2-2 så det bliver nok en lige kamp.

Allerede nu tænker begge hold nok på næste sæson og flere spillere bliver nok sparet.

Men med den fulde runde onsdag – og så resultaterne der flaskede sig – sneg vi os op på 3. pladsen!

Så en sejr vil sandsynligvis betyde, at vi beholder den og alle andre resultater at vi må afgive den.

Men når det er sidste kamp, så håber jeg på mange tilskuere inden der bliver dømt ferie.

Ydermere kåres der på terrassen også årets spiller for senior 1 og 2 samt årets fremgangsspiller.