Menu

Optakt: Fortsætter ”Superseptember”? – Birkerød næste forhindring på deres bane

image
Tekst: Peter Wagner
19. september 2019 kl. 10:20
Efter en flot sejr over Køge Nord i en kamp på et meget højt niveau, venter nu Skjold Birkerød kl. 13.30 på deres bane.

Optakten
Efter en flot sejr over Køge Nord i en kamp på et meget højt niveau, venter nu Skjold Birkerød kl. 13.30 på deres bane. Vi har et rigtigt godt kendskab til dem da vi tit spiller træningskampe mod dem. Det er altid lige kampe og denne gang bliver nok ikke en undtagelse.

De har fået rigtigt mange nye unge spillere og på et eller andet tidspunkt så må det ”klikke” for dem. Håber ikke det bliver mod os…

Men vi er fortrøstningsfulde og med en god selvtillid i bagagen.

Pisttt….lidt fra inderkredsen
Her er der en del ændringer. På negativsiden fik Dennis Lind igen et rødt kort og må sidde over i to kampe. Der er også to spillere der er forhindret så lidt sker der. Til gengæld er midtbanegeneralen ”EK” igen til disposition og spørgsmålet er, om trænerstaben sætter ”Bornholmerexpressen” på banen fra start. Hans indhop gjorde forskellen, hvilket fremgår af alle aviser og sociale medier. Rigtigt i gang er også Jacob Lind og han banker også på til en plads i startelveren.

Så alt i alt så ser det fint ud. Hvordan kortene blandes, afhænger nok af træningen i denne uge da der skal rokeres lidt rundt.

Ser vi på skadesituationen er der stadigvæk kun Aske Victor og Gransee. De gør så store fremskridt, at de nok snart er klar til at prøve sig af på senior 2.

Og netop senior 2 skal lige nævnes. Dette meget unge hold vandt nemlig også i weekenden – altså igen en ”dobbeltshuffel” - og ligger faktisk nr. 2 i rækken – kun et point efter duksen Hørsholm. Men på lørdag venter Rudersdal der er nr. 3 så et topbrag er i vente.