Menu

Optakt: Så er slutspillet i gang – GVI venter!

image
Tekst: Peter Wagner
18. maj 2021 kl. 08:40
- Straffesparksejr i pokalkamp i Birkerød!

Optakten

Det er nok liiiiiige at fortolke det med let hånd, men da begge hold har kvalificeret sig til oprykningsspillet, så må det vel siges at være første kamp i slutspillet.

Efter den flotte indsats i Sundby Idrætspark, hvor vi kom tilbage på vindersporet, er klubbens mål med at vi skal være i top-4 nået. Men pudsigt nok så faldt de øvrige resultater ud til vores fordel så løbet er ikke kørt endnu, hvis vi ser opad.

Reglerne er sådan, at vi efter kampen mod GVI parres med de øvrige top-4 hold fra den anden DS-række.

Her er Karlslunde stukket af og mon ikke de er 2. divisionshold når indeværende turnering slutter? Men så er der en plads mere at spille om og her er der en helt åben kamp. Herlev har fået et forspring, men de har sat en del points til på det sidste så hver kamp fra nu af bliver en pokalkamp – altså hvis vi vinder.

Personligt synes jeg det er en rigtig spændende måde at få afviklet turneringen på da alle hold må være noget af det bedste i DS qua deres placering – og så bliver det vel den mest fair afgørelse der er.

Så mon ikke drengene er motiveret op til dagens kamp? Ydermere fik vi jo ørerne i maskinen da vi var i Gentofte hvor vi tabte 4-1 i efteråret. Og tidspunktet nu er måske ikke det bedste: GVI har nemlig vundet de sidste fem kampe så det er et hold med selvtillid.

Men bolden er rund, foråret er kommet så det bliver spændende at se hvordan kampen forløber.

Pisttt….lidt fra inderkredsen

Vi døjer med lidt småskader i øjeblikket, men kan forhåbentlig stille med et slagkraftigt hold. Der er kun en som er meget tvivlsom, og pokalkampen skabte ikke flere skader.

Birkerød besejret med 6-4 efter straffe

Mandag var der pokalkamp i Birkerød som vi rent faktisk lige havde tabt til. Kim K. havde udtaget et spændende hold med blanding af ung og gammel – det han kaldte et udviklingshold. Og de bestod eksamen!

Birkerød stillede op med deres bedste hold, men alligevel var det os som skabte chancerne. Specielt i første halvleg kunne vi havde lavet flere mål end det ”KG” lavede.

De kom så på 1-1, hvorefter vi scorede til 2-1 på mål af Soelberg. De fik udlignet og så var det straffetid. I målet var løven Bjerregaard sparet og i stedet var en meget ung debutant Peter Ploug Johansen udtaget. Og sørme om han ikke reddede to straffe – og var ved at tage en tredje – så drengene kunne tage hjem med en sejr – nu venter Værebro i næste uge.

Nu skrev jeg ”gamle”. Tilbage i startopstillingen var Morten ”Molle” Larsen og han gjorde det godt den første time indtil han fik en 10. min. udvisning og han kom først ind igen da der skulle sparkes straffe.

Men det er spændene med alle de unge mennesker der efter et år i Sjællandsserien virkelig er vokset med opgaven. Og er vi lidt heldig i de sidste kampe er der en realistisk mulighed for at vi kan klare skærene da der sandsynligvis kun er fire hold som rykker ned.

StillingHerre-DS • Pulje 2

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 Herlev IF 20 13 4 3 43
2 LSF 20 12 1 7 37
3 GVI 20 10 7 3 37
4 Allerød FK 20 10 5 5 35
5 B 1908 20 10 4 6 34
6 Greve 20 10 2 8 32
7 Taastrup FC 20 7 4 9 25
8 IF Skjold Birkerød 20 6 4 10 22
9 Otterup B & IK 20 4 6 10 18
10 Vordingborg IF 20 4 5 11 17
11 Roskilde Boldklub 20 2 2 16 8
Luk