Menu

Optakt: Så skal vi en tur til Allerød - Det eneste hold vi har tabt til i indeværende sæson!

image
Tekst: Peter Wagner
09. oktober 2019 kl. 13:30
Og drengene hungrer efter revanche!

Optakten

I kamp 2 i august tabte vi 2-1 til dem hjemme med syv afbud fra stamspillere – og det var en anelse for meget mod et toptrimmet og klogt spillende Allerødhold.

Så det er revanchetid. En af vores spillere er lige blevet opereret, men heldigvis har vi ikke flere i karantæne, da Dennis Lind er tilbage og kom på banen i Herlevkampen. Han indtræder nok i startelveren, medmindre trænerstaben har andre tanker.

Allerød er et meget klogt spillende mandskab der har fået mange nye, unge spillere. De er ved at finde rytmen og når de først bliver fuldt implementeret på holdet, tror jeg, at de vil blande sig i toppen – nok ikke i denne sæson, men i den næste – men alt kan ske i fodbold!

Men heldigvis har vi fortsat den positive sejrsstime og sidste nederlag var netop mod Allerød – og det er som sagt det eneste nederlag vi har haft.

Jeg får mange spørgsmål omkring oprykning, forventninger m.m.

Først og fremmest er vi ikke engang nået til at halvdelen af kampene er spillet, men der tegner sig et billede. Jeg er ikke i tvivl om, at Roskilde KFUM, Køge Nord og os selv er med i toppen efter julepausen. Det vigtigste er at få points i de sidste fire kampe så der er kontakt med toppen. Sidste år dummede vi os til sidst med dumme pointtab, men det ser ud til, at vi har fået lidt af heldet og nu også kan få point mod hold i de nedre regioner – ikke mindst set i lyset af Herlevkampen, hvor vi var bagud med 2-0 med 20. min. igen, men alligevel vandt 3-2.

Så vi må se om vi stadigvæk er med om den forjættede førsteplads, når vi har spillet sidste kamp i efteråret – det er op til drengene på banen.

 

Pisttt….lidt fra inderkredsen

Som sagt er en fra de bagerste geledder væk, men til gengæld er Dennis Lind tilbage. Jeg har ikke når disse linjer bliver skrevet, fået alarmerende nyt fra trænerstaben så mon ikke at evt. kaniner bliver i hatten?