Menu

Optakt: Så vender turneringen – Herlev kommer på besøg i runde 2!

image
Tekst: Peter Wagner
02. oktober 2019 kl. 08:44
Så vender turneringen og i første kamp kommer Herlev på besøg – et hold som har skuffet mig rent resultatmæssigt.

Optakten

Så vender turneringen og i første kamp kommer Herlev på besøg – et hold som har skuffet mig rent resultatmæssigt.

Hvis vi ser på den første kamp var det som nat og dag. Vi spillede en af de bedste første halvlege i år og er foran 2-0. Herlev anede ikke deres levende råd, men desværre lukkede vi dem ind i kampen igen – bl.a. via to dumme røde kort til os – og så endte den 2-2.

Men som sagt har de skuffet resultatmæssigt. Jeg havde udråbt dem som en af oprykningsfavoritterne, men det holder nok ikke helt nu. De spiller en rigtig god gang fodbold, og i flere kampe har de været klart bedst – men tabt.

Og så det er en af de modstandere jeg personligt har det svært med og vi har jo et specielt forhold til Herlev, hvor flere af vores spillere har spillet tidligere.

Så det bliver nok en lige kamp igen, men mon ikke drengene kan mane sig op igen hvis den delte førsteplads skal forsvares?

 

Pisttt….lidt fra inderkredsen

Vi har næsten en intakt trup. Scott gik ud med et trælår, men tilbage er Dennis Lind.  Hvordan kortene blandes, må træningen i løbet af ugen vise. Der er ikke nye rapporteret nye skader og så vidt vides ingen afbud pt.

Vi spiller også på vores normale tidspunkt lørdag så alt er ved det gamle. Det bliver spændende her hvor vi er kommet ind i oktober efter en veloverstået ”Superseptember”!