Menu

Optakt, Senior 1: Alt eller intet – Lokalbrag mod BSF!

image
Tekst: Peter Wagner
23. oktober 2019 kl. 14:46
Senior 2: Efterårsafslutning mod Gladsaxe-Hero!

Optakten

Det må blive en brag af en kamp når lokalrivalerne fra BSF kommer på besøg. Samtidig gør BSF det så godt i øjeblikket, at det rent faktisk er 2. pladsen der står på spil.

Ser vi tilbage på den første kamp der endte 1-1 var vi heldige. Vi spillede ikke godt og det skyldes nok, at BSF havde lagt den helt rigtige taktik og kun en straffesparksscoring fra ”EK” fem minutter før tid gjorde, at vi fik uafgjort.

Sidenhen er BSF bare vokset mere og mere – bl.a. med en uafgjort i Roskilde – rækkens suveræne tophold.

Når jeg skriver alt eller intet så se på stillingen. Hvis vi taber og Roskilde vinder er vi hele ni points efter. Sidste år skete det samme – der var det bare FA2000 som satte os med otte point inden vinterpausen – og så er der kun kejserens skæg at spille om i foråret.

Men alt kan ske i fodbold – vi må se på lørdag.

Pisttt….lidt fra inderkredsen

Fisch er væk og tilbage er Dennis Lind. Men der kæmpes lidt med skader og på nuværende tidspunkt – onsdag – afventer trænerstaben meldinger omkring skader. Det er også afgørende for taktikken, men mon ikke vi kan stille et slagkraftigt på lørdag?

Senior 2 – Gladsaxe-Hero – lørdag 15.30

Efter den heroiske indsats i Hørsholm mandag aften venter nu Gladsaxe-Hero fra den anden ende af tabellen. Kan drengene finder takterne frem fra i mandags så bliver det en rigtig god kamp, men vi har altid haft det svært mod Gladsaxe. Vi har det med at spille godt mod de gode hold og så sætte det over styr mod hold, hvor vi har favoritværdigheden.

Det er enten eller – seks sejre og fire nederlag indtil nu – så mon ikke kampen ender med en vinder?

Men det er sidste kamp og med tre point på kontoen blander vi os i toppen og kan gå vinteren i møde med en vis forventning. Det forstærkes også af, at truppen er så bred og når flere af DS-spillerne enten kommer hjem eller bliver klar efter skader i foråret bliver truppen endnu stærkere. Så med en sejr går vi et spændende forår i møde.