Menu

Optakt, Senior 1: Sidste kamp inden vinterpausen – formstærke Tårnby venter!

image
Tekst: Peter Wagner
30. oktober 2019 kl. 16:54
Her hvor det bliver tidligt mørk og nattefrosten gør sit indtog, er det tid til at gå i vinterhi. Men inden da venter lige en kamp på lørdag ude mod formstærke Tårnby.

Optakten

Her hvor det bliver tidligt mørk og nattefrosten gør sit indtog, er det tid til at gå i vinterhi. Men inden da venter lige en kamp på lørdag ude mod formstærke Tårnby.

Et meget fysisk stærkt hold der virkelig er kommet efter det. De sidste tre kampe har kastet syv point af sig så de har selvtilliden i orden og vil selvfølgelig også gerne slutte godt af.

Efter to nederlag fik vi spillet uafgjort mod BSF i en yderst underholdende kamp der endte 1-1 – og efter kampen var de nok mere tilfredse med resultatet end vi var.

Men BSF ER et godt hold -bl.a. har de spillet 1-1 mod os to gange og opnået det samme resultat i Roskilde.

Men nu venter altså Tårnby – en rigtig svær kamp der skal give os tre points hvis vi skal have en god jul….

Nu er fodbold ikke alt og i weekenden var der også indsamling til Marcus som mange nok har læst og hørt. Og med alle de penge der blev indsamlet, er målet nået har jeg lige fået at vide. Så tak til alle dem der har bidraget. Familien er under alle omstændigheder meget taknemmelig for den opmærksomhed han har fået.

Pisttt….lidt fra inderkredsen

Talte med Kim K her til morgen og det var en rigtig god træning tirsdag aften. Der blev gået til den og spillerne er opsatte på, at slutte godt af. Der er ikke meldt om nye skader og mon ikke det bliver det samme hold som i lørdags? – det gik jo også godt.

Hvem der så lige starter inde og hvem der skal sidde på bænken det finder trænerstaben ud af torsdag aften!


Senior 2 – flot 2. plads!

Det har været et lidt omskifteligt efterår for senior 2 – eller dem jeg kalder ”Young Guns II”. De har vundet syv kampe, men også tabt fire. Nogle af de kampe skulle nok være vundet, men omvendt kunne vi også have tabt nogle af de kampe som vi har vundet – så det går nok lige op.

Uanset hvad så lander vi på en MEGET flot 2. plads efter suveræne Hørsholm – og vi er det eneste hold der har vundet over dem.

Så optimismen er stor. Vi ved, at holdet må blive forstærket da flere spillere med 1. holds potentiale kommer hjem – eller i gang igen – efter nytår.

Spørgsmålet er så, hvor mange der rykker op i Sjællandsserien. Mange gange ryger to´eren med op, men på grund af omlægningen i danmarksturneringen så bliver vi først klogere i juni.

Det drengene kan gøre er at gå ud og vinde fodboldkampe og så må vi se hvad det kan betyde.

Under alle omstændigheder er det godt gået.