Menu

Optakt: Store forventninger – Vi starter i Herlev kl. 18.30 FREDAG!!!!

image
Peter Wagner
31. juli 2019 kl. 12:19
Så nærmer vi os turneringsstarten og jeg ved godt man ikke må skrive det, men der er altså store forventninger!

Jeg talte med Kim K. som altid og vi drøftede bl.a. startopstilling m.m. Det gør vi tit og så er det jeg lige bryder ind med: ”Kan du huske sidste år? Der stod vi vist nok med seks (!) førsteholdsspillere en uge før sæsonstart – bl.a. på grund af ferie”.

I år er det helt anderledes! Vi står nu med ca. 18 kvalificerede spillere til kampen! Hvad er der så sket? Tja… først og fremmest er holdet i en klart bedre forfatning end sidst. Konkurrencen er hårdere og træningskampene har vist, at det virkelig er den bedste trup i mange år.

Ser vi lige på de tre kampe der er spillet, så har vi nok aldrig haft en bedre opstart. Vi startede mod 2. divisionsholdet FA2000 og vandt med 1-0 på mål af spirrevippen Jacob Lind på oplæg fra… Scott. Vi kunne have vundet meget større

Vi spillede derefter mod BSF (som vi skal møde i turneringen) og vandt her med 2-1 på mål af Mathias Beck og… Scott.

Tirsdag kom så Birkerød (som vi også møder i turneringen) på besøg og her vandt vi med 3-1 på mål af Weiss, Mathias Beck og… Scott.

I alle kampe er der blevet skiftet en 6-7 spillere ind og det kan ikke ses. Som et lille kuriosum så er der et billede på facebook, hvor Aske, Fisch og ”KG” står omklædt på sidelinien – de var ikke med (”KG” dog i de første 10 min.) så der var bare andre der tog over! Det er altså hele vores normale forsvar!

Og nu er det så at vi rammer hovedet på sømmet: Lige meget hvem trænerstaben sætter ind så præsteres der. Spillet har i alle kampe været fremragende uanset hvor den enkelte spiller sættes ind.

Og så er Scott tilbage! Og som du kan se har han haft en vis indflydelse på kampene og han har vel spillet lidt over tre halvlege… jo - vi har noget at have optimismen i.

Pisttt… lidt fra inderkredsen
Fakta er, at Aske døjer med en lyskeskade og er nok først klar tidligst i september. Fisch døjer også med sit ben, men spiller nok fredag. Gransee er stadigvæk under optræning og Kristian Larsen (der var væk i foråret) drager udenlands det næste halve år. Men mange er steppet op. Mathias Beck spiller fremragende i øjeblikket, Søberg er tilbage og Scott starter nok inde og ellers rokeres der rundt på tropperne.

I farten har jeg ikke nævnt alle de U19 spillere der er rykket op. De skal lige vænne sig til tempoet m.m., men klare forstærkninger her.

Pokalkamp på tirsdag i Næstved
På tirsdag spilles første kamp i DBU´s og Sydbanks pokalturnering. Vi har været heldige at trække Næstved 77 fra serie 4 og drager ned til dem. Der vil nok være bustransport og du kan følge med på hjemmesiden om hvornår den kører, hvad det koster m.m.

Spillerne tager også bussen, så vi skal nok tidligt afsted.

Men først gælder det Herlev på fredag – nøj hvor vi glæder os!

 

StillingHerre-DS • Pulje 1

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 KFUM BK, Roskilde 14 9 4 1 31
2 LSF 14 8 3 3 27
3 BSF 14 6 6 2 24
4 Køge Nord FC 14 6 4 4 22
5 Fremad Valby 14 6 2 6 20
6 Taastrup FC 14 6 1 7 19
7 Allerød FK 14 4 6 4 18
8 IF Skjold Birkerød 14 3 3 8 12
9 Tårnby FF 14 3 2 9 11
10 Herlev IF 14 1 5 8 8
Luk