Menu

Optakt: Topholdet Køge Nord kommer på besøg – superkamp i vente!

image
Tekst: Peter Wagner
11. september 2019 kl. 14:57
Husk dobbeltprogram, da senior 2 spiller mod Avarta.

Optakten
Det må blive en brag af en kamp! Køge Nord er ikke et nyt bekendtskab – (hed tidligere Rishøj) og de har virkelig fået stablet et godt hold på benene. De gik igennem Sjællandsserien sidste år med lutter sejre, hvilket aldrig er sket før.

De har fortsat takterne, selvom de godt nok har tabt en kamp. Men det er et rigtigt godt fodboldhold - og det er vi jo også - så mon ikke det bliver en brag af en kamp.

Ydermere er vi kommet over startproblemerne og har fået ti points i de sidste fire kampe så forhåbentlig er vi i gang med en ”Superseptember” som sidste år hvor vi vandt det hele.

Og som de fleste nok ved så er vi bedst når vi spiller mod de gode hold – og det er Køge Nord.

Pisttt….lidt fra inderkredsen
Godt nyt! ”Benja” er tilbage efter karantæne og Dennis Lind efter ferie. Så posen skal rystes igen. Der er ved at være rigtig "storkamp" om pladserne og mange banker på for at komme i startelveren. Når disse linier skrives, er der ikke meldt nogle nye skader ind, så det bliver spændende at se, hvordan vi stiller op. Men det bliver i en stærk opstilling

Senior 2 – Avarta
”Young Guns II” er kommet forrygende fra start! Efter et nederlag i første kamp er det blevet til tre sejre i træk og en øjeblikkelig 2. plads. Det er godt gået med de mange unge spillere der er, så det lover godt for fremtiden. På lørdag venter Avarta som vi altid har haft det svært i mod. Mange uafgjorte er det blevet til og det bliver spændende at se om sejrsstimen fortsætter.

Og når nu senior 1 er næsten fuldtallige så er der også kamp om pladserne her. Men jeg er sikker på, cheftræner Michael Bo nok skal få blandet kortene rigtigt, så der måske ligger tre points og venter. Altså en ”doubleshuffel” som man siger i Formel 1 – her i form af to sejre!

Håber du får tid til at se ned på Sydbank Arena på lørdag!