Menu

Optakt: Topholdet venter! Sekspointskamp!

image
Tekst: Peter Wagner
16. oktober 2019 kl. 16:10
Efter sidste uges nederlag til vores ”onde ånd” fra Allerød venter en modstander af en helt anden kaliber.

Optakten

Efter sidste uges nederlag til vores ”onde ånd” fra Allerød venter en modstander af en helt anden kaliber. Klart det bedste hold vi har spillet imod i indeværende sæson og så på deres lille bane – hvor vi plejer at spille uafgjort!

Så det er om nogen en kamp der kan definere vores sæson. Hvis vi taber, er vi bagud med seks points og en klart dårligere målscore. Så bliver det rigtigt svært. Uafgjort kan vi leve med, men bedst vil det selvfølgelig være, hvis vi kan tage stikket hjem så vi igen er helt lige.

Men Roskilde har et fantastisk hold. Som skrevet i overskriften så har de kun tabt til os og havde de kendt deres besøgelsestid, så var de nok kommet fra Sydbank Arena med point.

Men bolden er rund og det gjorde de ikke. Men der skal trylles lidt. Om drengene er ”såret” efter sidste kamp i Allerød ved jeg ikke, men hvis motivationen ikke er i top, så kommer den det nok aldrig – det er en meget afgørende kamp på lørdag i Roskilde.

 

Pisttt….lidt fra inderkredsen

Det forstærkes af, at Dennis Lind igen røg ind i en karantæne og andet presser sig på. Jeg talte med Kim K. her til morgen og han var ikke helt sikker på, hvordan han ville stille op. Bl.a. er det en utrolig lille bane, hvor der ikke er plads til en masse spil over kanterne så måske er der et par ”esser” i det taktiske oplæg? Vi må se.

Under alle omstændigheder bliver det en spændende kamp – kom så drenge!