Menu

Senior 1: 1-0-sejr i vindblæste Ringsted – igen mål i overtiden!

image
Tekst: Peter Wagner
25. september 2021 kl. 19:55
Det var svære forhold der mødte de to hold da en strid vind gjorde, at pæn, poleret fodbold var næsten umuligt – så det kunne ende med en nulløsning.

Ydermere var der afbud fra tre spillere: Løven Bjerregaard i kassen, Gransee med hjernerystelse og Thomsen med en dårlig fod. Men heldigvis har vi gode erstatninger og Peter ”The Cat” i målet blev kampafgørende.

Og så lige en undskyldning. Sidst gav jeg oplægget til ”KG” da vi scorede i overtiden. Det var det så ikke – det var superbacken Dennis Lind så det hele startede denne lørdag formiddag med en undskyldning. Men jeg udnævnte ham til man-of-the-match sidste gang, da han jo også scorede – og jeg udnævnte ham også i dag til MOM – det kommer vi til!

1. halvleg

Jeg tror ikke jeg fornærmer nogen ved at sige, at første halvleg var en rodet forestilling. Der var ingen af de to hold der kunne sige de spillede godt – dertil var vinden for toneangivende.  Men bold skulle der spilles.

Vi skulle frem til midt i halvlegen da Ringsted i den stride modvind rent faktisk kom igennem vores forsvar, men her kom Peter ”The Cat” flot ud og reddede. Umiddelbart efter så kom et indlæg og det snød ”Katten” i den grad, at den røg over ham. En Ringsted forfulgte bolden og headede på undersiden af tværribben- der havde vi heldet.

Det første forsøg vi havde var da Spirrevippen Jacob Lind kom alene med keeperen, men fra en meget spids vinkel blev forsøget sparket i sidenettet.

Kort før pausen kom ”Goalhitter” Frederik næsten alene med målmanden, men han driblede lidt for meget og Ringsted fik afværget. Men han skulle senere tage revanche.

Der var ingenting at skrive hjem om anden at vi godt nok frøs. Så det var pølse- og kaffetid.

2. halvleg

Og det var en helt anden halvleg vi blev vidne til – vinden havde på forunderlig vis lagt sig i pausen så nu kunne begge hold spille fodbold og det blev en seværdig anden halvleg. Cheftræner Kim K. havde ændret taktikken og gået fra et tremandsforsvar til fire i de bagerste rækker og det bekom spillerne vel.

Men det var Ringsted der fik den første chance. I det 55. min. fik Ringsted et frispark der først blev clearet, men bolden faldt ned til en Ringstedspiller der resolut sparkede på mål fra tæt hold, men hold da op hvor ”Katten” i målet reagerede. Han kastede sig i fuld længde og fik reddet.

Så var det vores tur. Vi kom over højre kant og bolden blev spillet i deres bagrum i venstre side, hvor en godt spillende Alexander Den Store (Beck) sparkede resolut, men hvordan deres målmand fik redde helt oppe i krogen, tænker de nok på stadigvæk i Ringsted.

Vi var ved at have fat, men nu fik Ringsted en omstilling over kanten. Bolden tæt ind under mål og igen måtte ”Katten” redde. Bolden kom dog retur og fra et par meter skulle han bare sende bolden i mål, men på en eller anden måde reddede ”Katten” også denne bold – Jo – ham skal vi være glade for.

Der var ingen der kunne indvende noget hvis Ringsted var foran på dette tidspunkt midt inde i 2. halvleg.

Chancerne fortsatte. En flot klinisk bold indover fra Beck til en totalt fri spirrevip der bare skulle heade bolden i kassen, men desværre headede han ved siden af.

Der var nu spredte chancer til begge hold i en underholdende 2. halvleg og alle ventede på en nulløsning.

Men jeg ved jo at hvis jeg ikke kan se det første gang så se dog efter anden gang Wagner! I det 90. min. fik Superbacken Dennis Lind en næsten identisk mulighed fra sidste uge og sørme om han ikke igen ramte Goalhitter Frederik i hovedet på sit flotte indlæg og så var vi foran. Fortjent: Tja….. Heldigt: Absolut.

Men inden Dennis kom hen til mig, tog jeg selv kontakt til ham og sagde at jeg havde forstået budskabet og jeg også i dag ville kåre ham som kampens spiller så alle stridigheder er bilagt (der har dog aldrig været nogen).

Men igen må jeg rose de bagerste rækker. Selv Martin Fisch var med i flere angreb og styrmanden ”KG” spillede fantastisk. Nævnes skal også Weiss for en stor indsats.

Men den kampafgørende spiller i mine øjne var dog ”Katten” i målet som holdt os inden i kampen, for var vi kommet bagud så ved jeg ikke hvordan reaktionen havde været.

Bagefter sagde Kim K. også til spillerne, at kan man ikke spille godt så skal der kæmpes og det gjorde de så. Og han indrømmede også at vi havde været heldige – men hvorom alting er fik vi tre points og nu håber jeg ”stimen” fortsætter

Gule kort:                   Fisch

Opstilling:

Målmand: Peter
Forsvar:  ”KG”, Fisch, Søberg og Dennis Lind
Midtbane: Jacob Lind, Weiss (ud 87), Beck, Thyge og Conrad
Angreb: Frederik
Bænken:  Mehli (ind 87) – Dysted og Bertram ikke benyttet

StillingHerre-DS 2021-22 • Pulje 2

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 AB Tårnby 27 18 6 3 60
2 Tårnby FF 27 15 6 6 51
3 Holbæk B&I 27 13 6 8 45
4 KFUM 27 12 7 8 43
5 B 1908 27 9 7 11 34
6 GVI 27 9 7 11 34
7 LSF 27 9 7 11 34
8 Køge Nord FC 27 9 2 16 29
9 Skovshoved IF 27 6 8 13 26
10 Ringsted IF 27 3 8 16 17
Luk