Menu

Senior 1: 2-0 sejr over Køge Nord i ”strategisk kamp”

image
Peter Wagner
14. september 2019 kl. 22:36
Senior 2: ”Young Guns II” sejrede også med 2-0 over Avarta!

Optakten
Det var ”plan B” som kom i brug denne lørdag mod topholdet Køge Nord. ”EK” var nemlig på holdkortet først, men han fik sin skade slået op under opvarmningen så der skulle rykkes lidt rundt på tropperne. Det gjorde det ikke mindre stressende af, at det var topholdet Køge Nord der kom på besøg og cheftræner Kim K lagde også en del vægt på ”strategien” der blev nævnt flere gange i taktikken. Og den holdt.

Tilbage var Dennis Lind i startelveren, men det blev en kort en af slagsen…

Kampen – 1. halvleg
Fra start kunne vi se, at det var topholdet der kom på besøg. Der var ikke mange millimeter plads at spille på og da vi også er et af topholdene så blev det mere et slag på ”strategi” (hov der var den igen) end det blev flydende fodbold.

Holdene havde nemlig enorm respekt for hinanden og i gamle dage sagde vi vel, at der blev spillet med ”livrem og seler – og med håndbremsen trukket”.

Det var to fantastisk organiserede og påpasselige hold der stod overfor hinanden og begge hold vidste, at hvis der opstod en fejl så kom der nok et slangehug retur.

Eneste chance i første halvleg var et forsøg på mål fra Køge Nord, men desværre for dem ville en af deres spillere så blande sig – og han stod 3-4 meter offside og så blev det ved de 0-0.

Kampen – 2. halvleg
Anden halvleg blev en dramatisk kamp på mange måder. Spillet fortsatte som i første halvleg, men det var som om, at Køge Nord fik overtaget. De fik ikke de store chancer før i det 58. min. Her sparkede en spiller MEGET langt udefra og den var ved at snyde Løven i kassen, men ”Bjerre” fik viftet den over mål.

Det var startskuddet til en masse angreb fra deres side uden at det blev til de helt store chancer. Så i det 62. min startede dramatikken. Dennis Lind synes han lige vil ”lægge en spiller ned” og da han havde et kort i forvejen så var det ud.

Nu fik vi bange anelser for var det den første fejl der blev lavet i kampen. Alle var enige om, at hvis der skulle scores så var det på en fejl – eller en individuel aktion.

Trænerstaben havde set rigtigt da de satte ”Bornholmerexpressen Benja” på banen.

I det 69. min. gad han det ikke mere. Han fik bolden helt over i vores højre side på egen banehalvdel og arbejdede sig så derud af mod venstre. Først en spiller, så spiller nr. to, tre, fire….og jeg ved ikke hvor mange. Nu sad vi og tænkte på om han først stoppede når han nåede baglinien, men så fik han en god ide. Han var kommet lidt langt ud og så synes han at nu må det være nok og så sparkede han til bolden med det kolde venstre. Målmanden var fulgt med og da han så stod på det forkert ben, lagde ”Benja” bolden stille og roligt i kassen i det lange hjørne til 1-0! Vild jubel over det måske bedste mål han har lavet på Sydbank Arena. Han blev også fortjent kåret til kampens spiller på trods af at han kun spillede en halv time.

Det var en spand kold vand i hovedet på Køgespillerne og de satsede nu hele butikken. I det 83. min. lettede ”Bornholmerexpressen” så igen anker – nu med en ”Benja-klassik”. Over kanten og ned til baglinien og så bagud til Weiss der resolut sparkede bolden i mål og det var game over.

At Køge Nord så også lige fik en spiller vist ud betød ikke så meget og kampen blev fløjtet af.

Det var også en glad træner der tog imod og kunne konstatere, at ”strategien” holdt. Vi er med hvor det sker og med to runder igen inden turneringen vender ser det spændende ud – 13 point i de sidste fem kampe – Superseptember er i gang.

Kampen i tal:
1-0. 69. min. ”Benja”
2-0. 83. min. Weiss

Gule kort: Dennis x 2 = Rødt

Opstilling:
Målmand: Bjerregaard
Forsvar: ”KG”, Fisch og Søberg
Midtbane: Thomsen, A. Beck, Weiss, Dennis og Jegind (ud 58)
Angreb: Mathias (ud 74) og Scott (ud 87)
Bænken: ”Benja” (ind 58), Jacob (ind 74) og Soelberg (ind 87)

Senior 2 – Avarta
Jeg skal love for, at det er nogle spændende år vi går i møde. For ”Young Guns II”
spiller nemlig en rigtig fin gang bold, da altid svære Avarta kom på besøg. Der var nogle afbud, men hvad gør det – så er der bare andre der tager over.

Stort set igennem hele kampen var det Smørumdrengene der var i teten. Udbyttet kom i det 20. min. da vi efter et hjørne fik en retur. Bolden blev pareret af deres målmand, men lige ud til superbacken ”Romme” der sparkede den sikkert i kassen.

Der er nok ikke nogen der er uenig i, at vi kunne havde lavet mange flere mål end de to vi fik. Vi brændte en del chancer, men fik da scoret til 2-0. For den tilbagekomne
Aqeel havde kun været på banen i ca. 1. min. da han fik en bold serveret på et sølvfad og dem sparker han bare i kassen.

At Marc ”Altid-på-pletten” Lind så brændte et straffespark i overtiden betød ikke så meget.

Tre points i hus og nu kun et point efter førstepladsen.