Senior 1: 2-1 sejr i Ringsted i intens kamp!

image
Peter Wagner
29. marts 2024 kl. 09:04
Skærtorsdag skulle sejren over Værebro følges op med en kamp i Ringsted – og det blev en kamp som nat og dag!

Som nat og dag!

Cheftræner Anders M. havde forståeligt nok valgt samme opstilling, men desværre kunne Bertram ikke spille efter opvarmningen så ind kom Therkel i venstre side.

Som der står, blev kampen som nat og dag og virkelig en gyser af rang med mange omskiftelige episoder.

Taktikken var den samme da vi nu er i gang med en masse ”pokalkampen” inden der lines op til op- og nedrykningsspillet.

1. halvleg
Fra starten af kunne vi se, at der var noget på spil. Der blev gået til den med fair midler og kampen om specielt midtbanen blev nok afgørende for 1. halvleg. Det var som om, at vi lige lå en tand tættere på Ringstedspillerne og ikke gav dem nogle chancer for at bygge et fornuftigt spil op. Der var sammenhængskraft mellem kæderne og havde en tabt en bold så stod den næste klar.

På midten af banen – i første halvleg – var ”Free-Willy” en kilde til evig uro for de meget større Ringstedspillere, men vores ”Little Big Man” gjorde det fortrinligt og fik en afgørende fod med i resultatet af kampen.

Specielt spillet i vores højre side med Gudman gjorde ondt på Ringstedforsvaret.

De to prøvede de samme kombinationer i begyndelsen af kampen og i det 12. min. gav det pote. Bolden til Willy og så afsted med Gudman. Da Ringsteds målmand ikke var en af de største, fik Gudman bolden et stykke udenfor straffesparksfeltet og i stedet for et hårdt langskud blev det en slags ”dropbold” der gik rent ind i det fjerneste hjørne og så stod det 1-0.

I den periode fik vi overtaget og spillede en rigtig, rigtig flot halvleg. Der blev hele tiden lagt et højt pres og i det 33. min. fik Lyng opsnappet bolden i deres forsvarskæde og alene med keeperen lagde han den perfekt i kassen i det lange hjørne og så var vi på 2-0.

Havde vi lige haft det sidste held så kunne vi godt have lavet et mål mere, men 2-0 ved pausen var absolut godkendt.

2. halvleg
2. Halvleg blev til gengæld en helt, helt anden en af slagsen. Ud kom Ringstedspillerne med en gejst og ildhu der virkelig satte os under pres. At de så efter bare tre minutter fik reduceret efter et hjørnespark, gav dem mod på tanden.

Nu var det dem der var i teten og det var de i hele halvlegen. Der skulle nu helt andre boller på suppen og nu var det mere fight og vilje end godt spil. Vi havde i hele halvlegen svært ved at sætte flere afleveringen sammen til et godt organiseret angreb og presset gjorde, at vi kom til at stå længere tilbage på banen.

Bagerst spillede bagkæden igen fortrinligt og jeg kan godt forstå, hvis kaptajn ”Søbbe” er hæs i dag for han havde et stort hyr med at styre tropperne.

Ringsted blev mere og mere nærgående, men manglede lige det sidste – resten tog Rayo sig af i kassen – indtil det 68 minut, hvor han blev skadet.

Ind kom i stedet for to-meter manden Nicolaj Søberg – ja det er ”Søbbes” lillebror - og han fik derfor debut i målet.

Og hvilken debut. Han tog det der kom og fik en rigtig fin debut på DS-holdet.

Ringsted pressede på, men de kom ikke til de helt store chancer, men en masse frispark og andre dødbolde gjorde sit til, at vi mange gange sad med hjertet oppe i halsen.

I stedet for fik vi en omstilling i det 94. minut, hvor ”Det tårnhøje helvede” – Yazid kom alene med målmanden fra en meget, meget spids vinkel, men hans skud strøg akkurat forbi mål.

Så det var en flok lettet spillere der jublede da den udmærkede dommer fløjtede kampen af i en meget intens og hektisk afslutning.

Så tre points på kontoen og nu venter B 1908 2. Påskedag.

Turneringsformen!
Vi må sige, at turneringsplanlæggerne har gjort det godt. Vi starter jo med fire kampe i grundspillet inden rækken deles op. Vi er så heldige at møde alle vores kombattanter så det kan vi vel ikke klage over. Der er nu to kampe tilbage. Og da rækken er utroligt lige så kan det blive både en tur i op- eller nedrykningsspillet.

Uanset hvad så er hvert point vigtige da de tages med over, men lad os nu nyde resten af Påsken, hvor vi nu endelig kan spille hjemme kl. 14.00 på mandag.