Menu

Senior 1: 3-2 nederlag til Ishøj!

image
Tekst: Peter Wagner
13. juni 2021 kl. 09:30
Senior 2: Cirkusbold i Stenløse – 2-2. Senior 3: Oprykning sikret igen til serie 2!

Senior 1: 3-2 nederlag til Ishøj!

Jeg var ikke selv til stede til kampen mod Ishøj så derfor har jeg lavet dette interview med cheftræner Kim K.

Kim – bagud med 1-0 efter 30. sekunder – det var ikke en del af planen?
”Nej det må du nok sige! Vi laver en dumhed i starten, men rent faktisk spiller vi en god kamp. Vi kunne også se, at Ishøj havde respekt for os efter at de havde mødt os sidst. Efter chokscoringen kommer vi rigtigt godt med og et langt udspark fra ”Bjerre” i deres bagrum betød, at Frederik kom til frit mål, men desværre røg bolden lige forbi.

Men kort før pausen fik vi udlignet. Et hjørnespark og her var Spirrevippen Lind vågen. Han fik via bl.a. brystet sparket bolden i nettet og så var vi med igen.”

I kommer godt fra start i 2. halvleg?
”Ja – rent faktisk spillede vi en god kamp – hele vejen. Og vi skulle også komme foran. Igen efter hjørnespark og igen er det Spirrevippen der scorer. Denne gang en bold der blev sparket i nettet med venstreskøjten.

Men nu voksede træerne ikke ind i himlen og to minutter efter fik Ishøj udlignet. Et lidt ufarligt skud der desværre blev rette af og snyder ”Bjerre” i kassen og så står det 2-2.”

Så kom dramatikken!
”Ja for pokker. Weiss falder om på midten og han har det ikke godt. Alle stopper op og spillet går lidt i stå. Men en Ishøjspiller løber videre og scorer. Stor dramatik og usportsligt. Men Ishøj lejren kommer over til mig og vil forære os et let mål. Det sgu fair. Men jeg takker nej da det burde være dommeren der skulle gribe ind. Men det er fairness – og vi spiller jo nok også kun om kejserens skæg.

Vi presser på uden at blive rigtigt farlige, men har ikke lige turen i dag og så ender kampen 3-2 til Ishøj.

Vi har tre kampe endnu og løbet er kørt – hvad er dine tanker på lige nu?
Vi må spare dem der er skadet og give flere af de nye chancen. Vi har 14 dage tilbage og tre kampe endnu. Karlslunde rykkede op i dag og de to andre hold – Køge Nord og Frederikssund – har heller ikke noget at spille for så mon ikke også de tænker på næste sæson?”

Kampen i tal:
1-0   30. sekunder      Ishøj
1-1   41. min               Jacob Lind
1-2   47. min               Jacob Lind
2-2   49. min               Ishøj
3-2   56. min               Ishøj

Gule kort:                   Jacob Lind og Thomsen

Opstilling:

Målmand: Bjerre
Forsvar:  Søberg, Dennis, Fisch og Kristian
Midtbane: Thomsen, Thyge (ud 81), Conrad og Weiss (ud 59)            
Angreb: Frederik og Jacob
Bænken:  Gransee” (ind 59), Dysted (ind 81) og Noorman (ikke benyttet)

 

Sjællandsserien: Stenløse – LSF 2-2

Der var lokalopgør mellem to nedrykkere i denne sidste kamp. Smørumdrengene drog til Stenløse og det blev en særdeles underholdende kamp.

Lad os sige det med det samme: Kvaliteten var måske ikke til Sjællandsserien, men nu blev der kun blev spillet om kejserens skæg så vi fik vi noget for pengene.

Stenløse ejede første halvleg og kom dog ikke til det helt store. Men på trods af presset fik vi en kontra og den scorede Wael på. Og så det med cirkusbolden. Vi skulle sparke målspark og på forunderlig vis udmøntede det sig i et hjørnespark! Bolden blev sendt indover og en Stenløsespiller satte foden på langt udefra og bolden røg utageligt i nettet.

Det hele ændrede sig i 2. halvleg. Vi havde nu medvinden og det var ikke meget Stenløse kom over midten. Vi havde den ene chance efter den anden og i hele 2. halvleg ramte vi stolperne ikke mindre end fire gange! Det var topunderholdning da Stenløse også havde deres kontraer. Og da vores gavmilde forsvar gav bolden til ”de blå” så vi blev taget i ubalance så spurtede de igennem og så stod det 2-1 – totalt ufortjent.

Men de meget unge drenge gav ikke op. Det var ikke lige kønt og det hele blev en gang cirkusbold – eller indianerbold – om du vil - og det gav pote. Nu var det os der fik hjørnespark kort før tid og her dukkede kaptajn Anders Wagner op ved bagerste stolpe og så stod det 2-2.

Vi tilskuere var rigeligt underholdt og måske var det kampens betydning der gjorde, at det endte som det gjorde, men begge hold må nok tage en tur ned i Serie 1 – men underholdningen var i top denne lørdag på Ølstykke Stadion.

 

Tillykke til Senior 3! – Oprykning sikret med en 3-1 sejr!

”Elevatorholdet” senior 3 (et lukket hold) vandt sikkert med 3-1 i Hillerød og satte – næsten punktum for en formidabel sæson. Weyes drenge har spillet 21 kampe (mangler lige en) – vundet 15 og spillet uafgjort i de 6 – og er altså ubesejret! Målscoren 67-20.

Der er utrolig meget kvalitet på dette hold og da flere af spillerne ikke kan afse tid til en masse træning så er det sammenholdet der bære holdet. Mange af spillerne har spillet både på senior 1 og 2 – og kunne også gøre sig gældende i dag hvis de ville, men de hygger sig hellere i serie 2 og 3. Jeg håber virkelig de bliver oppe denne gang da de nu ved hvad der kræves så der venter en spændende sæson efter sommerferien.

StillingHerre DS oprykningsspil • Pulje 1

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 Karlslunde IF 28 19 6 3 63
2 Herlev IF 28 17 4 7 55
3 LSF 28 16 4 8 52
4 Ishøj IF 28 15 4 9 49
5 GVI 28 13 10 5 49
6 Frederikssund 28 14 5 9 47
7 Allerød FK 28 13 6 9 45
8 Køge Nord FC 28 9 5 14 32
Luk