Senior 1: 3-2-nederlag til Ringsted i vanvittig flot fodboldkamp!

Peter Wagner
22. september 2023 kl. 22:43

Et tilbageblik – 6-0 sejr over VB 68 i sidste weekend.

Anders – Jeg bad om de ekstra ressourcer – hvor fandt i dem?
”Vi var efter 6-1 nederlaget mod Hørsholm helt nede i graven. Der var lang vej op og vi havde kun kort tid. Vi fik talt om tingene og for at vinde fodboldkamp skal duelspillet vindes. Der skulle mere disciplin i holdet og alle accepterer den situation vi var i. Tilbage er der kun hårdt arbejde. Modstanderen var VB 68 som vi før har haft det svært imod, men efter en målløs 1. halvleg fik vi hul på bylden og lavede hele seks mål.

Så vi var tilbage på sporet, men det er et ungt hold der nogle gange har det lidt svært med at finde stabiliteten”, slutter Anders inden aftenens kamp mod Ringsted.

LSF – Ringsted: 2-3
Lad mig sige det med det samme: Det var helt igennem en vanvittig flot fodboldkamp de to hold diskede op med og Ringsted har igennem knaldhårdt arbejde som oprykker fået rigtig mange points og har kun tabt en kamp. Vi vidste de var svære at score imod, men at de tog os på sengen, havde vi nok ikke regnet med.

Allerede fra første spark kom de flyvende i et megahøjt pres og vi fik aldrig ro i bare nogle sekunder. Efter to min. ramte de stolpen og efter fire var de alene med keeper Rayo der heldigvis fik afværget. På dette tidspunkt blev vi spillet helt ud på Flodvej og når vi endelig fik bolden, så var de over os igen.

De diskede samtidig op med fantastisk flot positionsspil og det var svært at se hvordan vi kunne komme ind i kampen.

I det 20. min. fik deres meget dygtige angriber en lang bold at løbe på. Han fik den under kontrol og snød et par af vores forsvarsspillere og bankede bolden utageligt i nettet.

Nu kom der en periode, hvor vi langsomt kom ind i kampen og de trak sig tilbage.

Og det sidste kvarter af første halvleg er noget af det flotteste vi har præsteret. Der blev kæmpet, nu kom vi først på bolden og kantspillet lykkedes.

Vi fik mange chancer, men kort før pausen spillede Skaaning Borén fri og han svigtede ikke alene med målmanden.

Og da Spirrevippen Jacob Lind – kampens spiller – blev spillet fri i vores højre side fik han fra en spids vinkel sparket bolden på stolpen inden dommeren fløjtede til pause.

2. halvleg
I pausen roste Cheftræner Anders fortjent drengene for den intensitet de havde lagt for dagen. Der blev spillet med mod og det hårde arbejde lykkedes på dette tidspunkt.

Men der var jo en 2. halvleg.

Der skete ikke så meget lige i starten, men allerede efter 51. min. blev vi overspillet i en omstilling og igen var deres dygtige angribere ikke sen til at udnytte chancen. Vi kløede på og takterne fra 1. halvleg fulgte med – men igen blev vi overspillet i det 58. min. og så stod det 3-1.

Men på utrolig vis så lod drengene sig ikke gå på af modgangen. De blev ved med at tro på det og fik flere chancer. Et hjørnespark efter 68. min. gav endelig pote. D.v.s. at det var vel overstået da den tilbagevendte ”Stub” – med sit ”kolde højre” fik sendt bolde i mål. Der var tid endnu.

Og nøj hvor var det spændende – og en fantastisk fodboldkamp. Det tenderede nogle gange til panik i Ringstedforsvaret, men ind ville bolden ikke. Det var bare en af de dage.

Den ene bold blev pumpet på kanterne og ind i feltet, men der manglede lige de sidste centimeter, den sidste fod eller en dumhed fra Ringstedfolkene. Med desværre – det lykkede ikke at få bolden i mål og Ringsted – der er et af topholdene nu – kunne rejse hjem med de tre points.

Efter kampen var alle enige om, at det var en meget flot fodboldkamp de havde overværet. Og da Cheftræner Anders talte til spillerne roste han dem også for en flot kamp. Det var som sagt bare en af de dage hvor vi ikke får udnyttet vores chancer og vores fejl bliver udnyttet.

Så det er bare op på hesten igen – der er en ny kamp næste lørdag mod B1908.