Menu

Senior 1: 5-3 nederlag til Greve – på trods af godt spil - nu venter Taastrup på tirsdag kl. 19.00

image
Tekst: Peter Wagner
17. oktober 2020 kl. 20:14
Senior 2: Flot 3-0-sejr over Albertslund.

Optakten

Alle var klar og efter en god uge på træningsbanen ventede Greve på deres flotte bane. Der er bare det, at alle vores sejre er kommet på hjemlig grund – og nederlagene ude – og sådan skulle det også gå i dag.

Cheftræner Kim K. havde læst på lektien og Greve er et hold der står kompakt og lever på kontraer – så vi var advaret.

Men at der så ligefrem skulle uddeles tidlige julegaver, var nok ikke med i beregningerne. De kom med præcis det vi havde fået at vide og så scorede de på næsten alle de chancer de havde.

Vores hold var nøjagtigt det samme som sidst – tilbage på bænken var dog spirrevippen Jacob Lind - ellers var det bare om at komme i gang – og hvis man lige trak den lidt gik man glip af en hel masse….

Kampen – 1. halvleg

Det hele startede som lyn og torden og efter bare 3. minutter fik vi allerede det første mål. En clearet bold blev sendt retur og her var Søberg ikke nået at komme væk og pludselig stod han helt alene med deres keeper og så stod det 1-0.

Greve gav bolden op og gode kombinationer gav dem en chance – og den scorede de på via den ene opstander – og der var der spillet 4½ minut.

Vi skulle bare vente til det 9. minut så kombinerede Grevespillerne sig igennem i vores venstre side og også her kom en spiller fri og så stod det 2-1.

I det 15. min. fik vi hjørne og som i sidste weekend så var Thomsen trukket med frem og igen fik han hovedet på og så var vi lige vidt – 2-2.

Alle sad lige og så lidt på hinanden. Var begge hold ikke kendt for god organisation og godt forsvarsspil? Ikke i dag og det gav for den neutrale tilskuer en rigtigt underholdende kamp.

Nu skulle der pustet ud og kampen ”satte sig lidt”. Der skete ikke noget før dommeren skulle til at fløjte til halvleg. Hjørne til Greve og fra kort afstand fik en spiller sparket på mål, men løven i kassen – Bjerregaard – hentede en feberredning frem – uha en første halvleg.

Kampen – 2. halvleg

Vi kom i gang igen og utroligt nok så fik ingen af holdende scoret i de første 10. min. Og her er fodbold en lunefuld størrelse. Vi byggede et godt angreb op og ”EK” tippede bolden ind i feltet og her sparkede Scott resolut til bolden, men deres målmand reddede med en flot en-hånds-redning.

Greve fik bolden og byggede et angreb op. Bolden kom indover og tilfældigt fik en Grevespiller fat i den og sparkede den i kassen. Havde vi bare scoret minuttet forinden så kunne resultatet være noget anderledes.

Nu er der det med julegaverne. I det 69. min. fik de en friløber og to minutter senere forærede vi dem bolden og da de åbnede begge pakker, så stod det 5-2. Fortjent – tja…..vi spillede flot, men hvad gør det når vi forærer dem nogle mål. Al håb var ikke ude da Scott scorede på et straffespark med et kvarter igen.

Men nu stod Greveholdet bare og sparkede væk i en uendelighed. Og når vi ikke kan – og de ikke vil – lave flere mål så fusede kampen langsomt ud.

Det blev til nogle sporadiske forsøg udefra, men ind ville bolden ikke.

Det var ikke et prangende Grevehold vi spillede imod, men de spillede med de midler de havde – og var uhyre effektive foran mål.

Flere kom hen til mig bagefter og sagde, at det var det bedste hold de havde mødt i mange år og vi spillede flot fodbold – har vi hørt det før?

Når man lukker fem mål ind, skal vi nok ikke forvente at vinde fodboldkampe, men der er tid til et nyt slag på tirsdag.

Optakt – Vi spiller på tirsdag mod Taastrup kl. 19.00 hos dem.

Vi har to kampe i hånden og den ene spilles allerede på tirsdag. Så nu er det om at få vasket pletten af og så komme op på hesten igen – et slag er tabt et nyt kan vindes – men kampen om de sjove pladser er vi stadigvæk med i  - det kræver tre points på tirsdag.

Angreb: Scott, Gransee og Kristian
Bænken:  Holden (ind 67), Jacob (ind 66) og Nassor (ind 75)

Senior 2 – Endelig en sejr!

Det unge Sjællandseriehold viste klasse med en flot 3-0 sejr ude over Albertslunds førstrehold på mål af Soelberg, Bertram og Brøchner

Nu er det om at holde fast og med tre sejre mere kan vi være med for at undgå nedrykning.

Vi glæder os allerede til næste weekend for at se om sejren kan følges op med endnu tre points.