Menu

Senior 1: Ærgerligt 2-1-nederlag til Allerød i overtiden!

image
Tekst: Peter Wagner
21. april 2021 kl. 21:59
Greve kommer på besøg på lørdag.

Når man kontrollerer en fodboldkamp i 85. min- og samtidig er foran med 1-0 - er det virkelig som at få en spand koldt vand i hovedet, når der står 2-1 til sidst – og det skete i aften Allerød.

Der var ellers godt nyt da både Weiss, Fisch og Dennis alle var meldt klar igen. De var ikke med i den tabte kamp i Vordingborg og det kunne ses.

Den arktiske kulde og stride vind betød svære betingelser for de to hold og vi vidste, at vi altid har haft det svært imod Allerød der også bejler til slutspillet og samtidig viser forrygende form i dette forår.

Så for første gang i år (?) skulle vi virkelig prøve hvad det vil sige at spille mod et af topholdene – og nogle gange er det lidt bedre, da motivationen er i top og det sandsynligvis er hold der vil spille fodbold og ikke bare trækker sig tilbage.

Kampen – 1. halvleg

Vi havde fået modvinden i første halvleg og det var en flok koncentrerede drenge der gik ind til kampen. Der blev spillet fornuftigt og Allerød kom til absolut ingenting – og det gjorde vi heller ikke. Der var rent faktisk ikke meget at skrive om i den første halve time, men så skete der noget. Vi kom godt over venstrekanten i det 31 min. og Gransee nåede til baglinien og lagde den tilbage til Weiss der takkede for tilbuddet og så stod det 1-0 – på den første chance vi havde i kampen.

Det kloge spil fortsatte og da deres målmand måtte rive en god redning ud af ærmet da Dennis Lind var tæt på at score - så troede vi alle på at det nok skulle gå.

Kort før pausefløjt fik Allerød et hjørnespark og den ramte rent faktisk tværribben – det var det farligste forsøg de havde – fraset et skud på mål som ”Bjerre” i kassen sikkert tog sig af.

Kampen – 2. halvleg

Anden halvleg blev i starten en lidt rodet forestilling da ingen af de to hold kunne styre bolden og det betød en masse fejlafleveringer. Men hele vores bagerste kæde stod urokkelig fast og Allerød kom ikke til ret meget. Omvendt forstod vi heller ikke at udnytte medvinden så det var ikke specielt seværdigt.

Men efter en times spil kunne kampen være afgjort. Conrad sendte med en dyb aflevering Kristian afsted og ud kom målmanden. Kristian ”chippede” bolden over keeperen, men desværre ramte den tværribben og efterfølgende løb det ud i sandet. Et mål her og kampen ville være afgjort.

Vi havde stadigvæk styr på tingene, men så skete der ting og sager. Et godt opspil i Allerøds højre side og bolden på tværs og der stod så en spiller og kastede sig frem og sparkede bolden i nettet til 2-1.

Øv - men der var tid endnu. Smørumdrengene lagde nu et stort pres og Allerød forsvarede sig fantastisk. Og da kampen nåede op på 92. min skete der så det der ikke måtte ske. En dyb bold i vores bagrum og afsted med Allerødspilleren og alene med ”Bjerre” scorede han til 2-1!

Alle mand blev nu kastet frem, men vi har ikke heldet i øjeblikket og desværre må vi se et eller tre points glide ud mellem fingrene.

Nu venter Greve på Sydbank Arena

Hele forsvaret med ”KG” i spidsen spillede solidt og holdt virkelig Allerødspillerne fra fadet – altså indtil det 85. min. Jeg synes ikke det er fair at fremhæve enkelte spiller, men det er et godt bolværk vi har – men desværre er det nogle gange ikke nok.

Der er kun en ting der skal ske og det er at komme videre. Vi skal finde tilbage på vindersporet og gør vi ikke det så er det helt sikkert Herlev fra vores række og Karlslunde fra den anden række der løber med de to oprykningspladser. Men der er mange kampe endnu og meget kan ske.

Greve - som vi møder lørdag - er et af de hold vi tabte til i efteråret i en forrygende kamp. Jeg er sikker på at det er en flok revancehungrende spillere der stiller op lørdag – og det med ganske få tilskuere. Du må læse på hjemmesiden hvilke regler og restriktioner der er – men kampen bliver under alle omstændigheder spillet. Adgang til kampen 24/4 sker via hal 3.

Kampen i tal:

0-1   31. min               Weiss
1-1   85. min               Allerød
2-1   92. min               Allerød

Gule kort:                   Dennis og Frederik

Opstilling:

Målmand: Bjerre
Forsvar:  ”KG”, Fisch, Søberg og Dennis
Midtbane: Thomsen, Weiss (ud 59), Gransee (ud 53) ”EK” og Kristian           
Angreb: Frederik (ud 79)
Bænken:  Jacob (ind 79), Soelberg (ind 53) og Conrad (ind 59)

KampprogramHerre-DS • Pulje 2

August 2020

Herlev IF
2 - 1
livescore
Ude
Herlev IF Oasen

LSF

LSF
3 - 1
livescore
Hjemme
Smørum Idrætscenter

Otterup B & IK

LSF
1 - 0
livescore
Hjemme
Smørum Idrætscenter

Allerød FK
September 2020

LSF
2 - 1
livescore
Hjemme
Smørum Idrætscenter

B 1908

GVI
4 - 1
livescore
Ude
Kunst, GVI. Nymosen

LSF
Oktober 2020

LSF
3 - 0
livescore
Hjemme
Smørum Idrætscenter

Vordingborg IF

Greve
5 - 3
livescore
Ude
Greve Idræts Center

LSF

Taastrup FC
0 - 1
livescore
Ude
NyBolig Park - Kunstgræs

LSF

LSF
6 - 0
livescore
Hjemme
Smørum Idrætscenter

IF Skjold Birkerød
April 2021

Otterup B & IK
0 - 2
livescore
Ude
Nordfyns Bank Arena - Kunstgræs

LSF

LSF
8 - 0
livescore
Hjemme
Smørum Idrætscenter Kunstgræsbane

Roskilde Boldklub

LSF
4 - 0
livescore
Hjemme
Smørum Idrætscenter Kunstgræsbane

Taastrup FC

Roskilde Boldklub
1 - 2
livescore
Ude
Roskilde Idrætspark

LSF

Vordingborg IF
2 - 1
livescore
Ude
Vordingborg Stadion

LSF

Allerød FK
2 - 1
livescore
Ude
Allerød Idrætspark

LSF

LSF
2 - 0
livescore
Hjemme
Smørum Idrætscenter

Greve
Maj 2021

IF Skjold Birkerød
3 - 2
livescore
Ude
Birkerød Stadion

LSF

LSF
8. maj
Kl. 14.00
Hjemme
Smørum Idrætscenter

Herlev IF

B 1908
13. maj
Kl. 12.00
Ude
Sundby I P. Opvisn.

LSF

LSF
16. maj
Kl. 14.00
Hjemme
Smørum Idrætscenter

GVI

StillingHerre-DS • Pulje 2

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 Herlev IF 17 11 4 2 37
2 LSF 17 11 0 6 33
3 Allerød FK 18 9 5 4 32
4 GVI 17 8 6 3 30
5 Greve 18 9 2 7 29
6 B 1908 17 8 4 5 28
7 Taastrup FC 17 6 4 7 22
8 IF Skjold Birkerød 17 5 4 8 19
9 Otterup B & IK 18 3 6 9 15
10 Vordingborg IF 17 3 5 9 14
11 Roskilde Boldklub 17 1 2 14 5