Menu

Senior 1: Dejavu - Igen 2-2 i overtiden – denne gang i Frederikssund og på et debutantmål!

image
Tekst: Peter Wagner
05. juni 2021 kl. 17:41
Smørumdrengene har det med at trække pinen ud da de igen fik udlignet på et af de sidste spark i kampen – og igen som mod Karlslunde – foran 1-0 – bagud 2-1 - for så til allersidst af få udlignet.

Optakten

Optakten var dog ikke den bedste. Der var afbud fra ”EK” og Fisch samt karantæne til Kristian ”Krelle” Larsen.

Men det betød så spilletid til de mange unge spillere – bl.a. fik ”Thyge” næsten en hel kamp og Soelberg startede i front.

Og heldigvis var der rigtigt mange mennesker på lægterne i det meget flotte sommervejr på Kalvøen – så det var bare om at komme i gang.

Kampen – 1. halvleg

Det blev en rimelig lige kamp i første halvleg, hvor holdene lige skulle se hinanden lidt an. Sådan er det nok når der er tale om et oprykningsspil, hvor holdene står godt til hinanden.

I det 13. min. kom den første chance i kampen. To af første halvlegs bedste spillere lavede nogle gode kombinationer. Weiss drev bolden frem og spillede fra tæt hold Frederik fri. men han lidt lunkne afslutning blev reddet af deres målmand.

I det 21. minut var rollerne byttet om – og næsten identiske. Her fik en Frederikssund spiller en bold i dybden, men også hans svage skud sad sikkert i favnen på ”Bjerre” i kassen.

I det 30. min. kom så føringsmålet. Igen et hjørnespark og denne gang var det Conrad der skulle sparke da ”EK” jo ikke var med. Og hans præcise spark kom i deres bagrum hvor backen (!) Spirrevippen Jacob Lind fik hovedet på og så stod det 1-0.

Det hele bølgede herefter lidt frem og tilbage og som Kim K. sagde spillede vi en rigtig god gang kontrolleret bold og vi kunne gå til pausen med en 1-0-føring.

Kampen – 2. halvleg

Hvis vi kun skulle spille en halvleg, ville vi med garanti være rykket op. For af en eller anden årsag så sker der et eller andet når vi fører ved pausen. Vi har ført i næsten alle de kampe vi har tabt eller spillet uafgjort i og sådan skulle det også gå i dag.

Frederikssund fik virkelig lagt pres på – ikke fordi de spillede os ud af banen, men vi smed boldene hurtigt væk og traf mange forkerte beslutninger. Kvaliteten faldt og det betød en masse kontraspil og dermed desværre også mål til Frederikssund.

Efter en times spil gik der lidt koks i den og en lidt rodet situation betød i vores forsvar betød, at en Frederikssundspiller omkring straffesparspletten næsten uhindret kunne sparke bolde i nettet.

Der var pres på og Frederikssund havde fået færten af tre point. Udbyttet kom i det 68. min. hvor vores forsvar sejlede og igen stod en spiller fri og kunne sparke bolden i nettet.

Nu skulle der ske noget og ind kom en masse unge spillere – dem vi skal sætte vores lid til på den lange bane.

Det var ikke fordi vi overtog spillet, men i det 79. min. kom vi godt over kanten og det præcise indlæg blev mødt af indskiftede Gransee, mens hans skud sad lige i favnen på målmanden.

Frederikssund skal have stor ros for ikke bare at grave sig ned. Det var en reel slagudveksling og i det 89. skete der noget. Ind kom veteranen Morten ”Molle” Larsen og han skulle få en finger med i spillet lidt senere.

Vi pressede på og satsede alt. Overtid! Et hjørnespark og to frispark indenfor de sidste fire min. og ”Bjerre” frem igen. En sjov episode var da de fik clearet det første hjørnespark og ”Bjerre” blev oppe! Der må være en anden der kan passe målet!

Men der var tid endnu. I det 94. min. fik vi et frispark lige udenfor feltet. Og da ”EK” var væk så var det specialisten ”Morten ”Molle” Larsen der skulle sparke.

Han satte den på indersiden af stolpen og her kom så også indskiftede – og debutanten – Noah Salling til og sparkede den fra en spids vinkel i nettet til 2-2 – vi havde gjort det igen – og hvilken debut!

Umiddelbart efter fløjtede kampens dommer kampen af.

Fortjent – tja….hvis du spørger i Frederikssund så mener de nok det var ufortjent, men vi fik det ene point. Kim K. sagde også bagefter, at det var spillernes egne skyld at det gik som det gik, men det er flot, at vi bliver ved med at tro på det.

Bedste spiller i dag var som jeg nævnte Weiss, men overover dem alle må jeg igen-igen fremhæve kaptajnen – ”KG” - der virkelig gjorde en god figur.

Nu venter en pokalkamp på tirsdag i Herstedøster der lige har vundet Sjællandsserien og er rykket op i DS.