Menu

Senior 1: Dramatisk afslutning gav 2-2 mod Karlslunde!

image
Tekst: Peter Wagner / Foto: Holger Agerskov
03. juni 2021 kl. 07:01
Der var en vis spænding inden kampen da det var topholdet Karlslunde der kom forbi. For en gang skyld var vi ikke favoritter og selve oplægget til kampen var også lidt anderledes.

Optakten

Der var en vis spænding inden kampen da det var topholdet Karlslunde der kom forbi. For en gang skyld var vi ikke favoritter og selve oplægget til kampen var også lidt anderledes. Cheftræner Kim K. brugte mere af tiden på at tale om sammenholdet i truppen. Det at ofre sig for hinanden og kæmpe for hver en centimeter. Der var ikke så meget tale om Karlslundes meriter – tallene taler for sig selv.

Der var afbud fra superbacken Dennis Lind og han blev erstattet af nevø Spirrevippen Jacob Lind – han må være holdets mest alsidige spiller - i lørdags var han i angrebet med et mål til følge.

Kampen – 1. halvleg

Fra starten kunne alle se, at det var to gode bold spillende hold og begge stod virkelig godt på banen. Der var en vis respekt for hinanden og det betød så at kampen var lidt ”låst” – naturligt nok. Efter et kvarter havde Karlslunde et langskud, men Løven i kassen – Bjerre” tog god for sig af det der kom – og han skulle senere få en hovedrolle.

Det hele bølgede frem og tilbage og i det 28. min. skete der endelig noget. Vi fik etableret et angreb og da Conrad modtog bolden og fik vendt spillet lavede han en god stikning til målslugeren Frederik der tog et træk og udplacerede målmanden til 1-0.

Vi havde lidt momentum og da Kristian – ”Krelle” – i det 34. minut også blev spillet i bagrummet kunne det være blevet til 2-0, men hans tå fik sparket bolden over mål.

Nu meldte Karlslunde sig ind i kampen og et stykke tid inde i overtiden i 1. halvleg fik de hjørnespark. Det sendte de indover og her kom en af deres spillere først på bolden og så var der udlignet. Vi nåede næsten ikke at få givet bolden op.

Kampen – 2. halvleg

Begge hold var nu inde i kampen og det blev lidt mere frit. Det begyndte at blive underholdende i begge ender og i det 57. min. fik Karlslunde spillet sig til en chancen, men vinklen blev lidt spids og ”Bjerre” fik reddet.

Nu kom vi så til en chance. Et frispark blev sendt indover og den røg rent faktisk helt igennem feltet og ved bagerste stolpe kom Fisch stormende til, men han fik ikke ram på bolden der gik forbi.

Nu overtog Karlslunde spillet. Bolden blev flyttet fantastisk rundt og efter flere chancer, hvor vi skal være glade for ”Bjerre”, så fik de scoret. Igen et godt opspil og igen en lidt spids vinkel. ”Bjerre” fik reddet i første omgang, men riposten blev sendt i nettet til en 2-1 føring.

Og jeg tager hatten af for Karlslunde. Ikke noget med at grave sig ned, men de fortsatte med at forstyrre vores spillere og det var ikke meget vi kom til.

Men tiden var ved at løbe ud. De sidste kræfter blev sat ind og vi kom i overtid. Her fik vi en stor chance og det troede alle var ”chancen”. Men nej.

Endnu et angreb og fra tæt hold fik vi sparket på mål, men deres målmand hev en fantastisk redning ud af ærmet og vi kørte nu på dampene. Et enkelt skud i bøssen var der i form af et hjørnespark. ”Bjerre” trak med frem. Bolden indover og sørme om ”Bjerre” ikke kom højest og fik headet på tværribben. ØV – men bolden røg i spil og lige ned til Frederik Altid-på-pletten (undskyld Marc Lind) og han sparkede bolden i kassen til 2-2.

Og så var den kamp slut.

Fortjent? Det tror jeg er øjnene der ser. Vi har rigtigt mange gange tabt point i overtiden, men denne gang var det os der havde heldet – og dygtigheden. Og Kim K var også stolt efter kampen og roste drengene for en flot fight – og så nævnede han også, at det måske var det bedste spillende hold vi har mødt.

Karlslunde – min oprykningsfavorit!

I min optik er det klart det bedste hold vi har mødt. Jeg er imponeret af deres genpres. Når de tabte bolden så var de over Smørumdrengene med det samme. Ydermere så hang deres kæder sammen. De var hurtigt rigtigt mange fremme og lige så hurtigt hjemme igen og derfor er de svære at spille imod.

Jeg håber virkelig, at de sætter sig på en af de oprykningspladser de allerede har for de har fortjent det. Men det er altid sjovt at ”drille” lidt – specielt når man udligner på allersidste spark!

Kampen i tal:

1-0   28. min               Frederik
1-1   45. min               Karlslunde
1-2   77. min               Karlslunde
2-2   93. min               Frederik

Gule kort:                   Kristian Larsen

Opstilling:

Målmand: Bjerre
Forsvar:  ”KG”, Søberg (ud 77), Fisch og Jacob Lind
Midtbane: Thomsen, Jacob, Kristian, ”EK” (ud 77), Conrad (ud 69) og Weiss            
Angreb: Frederik
Bænken:  Gransee” (ind 77), Thyge (ind 77) og Soelberg (ind 69)

StillingHerre DS oprykningsspil • Pulje 1

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 Karlslunde IF 28 19 6 3 63
2 Herlev IF 28 17 4 7 55
3 LSF 28 16 4 8 52
4 Ishøj IF 28 15 4 9 49
5 GVI 28 13 10 5 49
6 Frederikssund 28 14 5 9 47
7 Allerød FK 28 13 6 9 45
8 Køge Nord FC 28 9 5 14 32
Luk