Menu

Senior 1: Fantastisk comeback gav 3-2-sejr over Herlev!

image
Tekst: Peter Wagner / Foto: Holger Agerskov
06. oktober 2019 kl. 21:12
Et helt uimodståeligt comeback med en vilje, gejst og moral gav en sejr på 3-2 i overtiden – på mål af – ja – ”Bornholmerexpressen”.

Puhaa……

Jeg kan godt forstå hvis Herlevspillerne hænger lidt med mulen, for havde de kendt deres besøgelsestid, kunne de sagtens have fået mere ud af den kamp.

Et helt uimodståeligt comeback med en vilje, gejst og moral gav en sejr på 3-2 i overtiden – på mål af – ja – ”Bornholmerexpressen”.

Optakten…

Egentlig var der en rigtig god tro på tingene på taktikmødet og da vi altid har haft det svært mod Herlev så var indstillingen, at det nok skulle gå.  Da Scott var med Futsallandsholdet på tur var det Jegind der spillede med fra start og tilbage var også Dennis Lind – og som Kim K sagde så er det vist nok første gang at han havde sat ham på bænken.

Kampen – 1. halvleg

Vi var dårligt kommet i gang før netmaskerne blafrede. Et hurtigt taget indkast fra en Herlevspiller gav en fri spiller og om det var en afslutning eller en aflevering ved jeg ikke, men bolden blev sat ind fra en spids vinkel over hovedet på Løven i kassen – Bjerregaard. Der var der spillet 3. min.

Så var vi i gang! Herlev trak sig forståeligt lidt tilbage og vi havde bolden rigtigt meget, men kom ikke til det helt store. Bolden blev spillet bredt, men når vi kom ned på deres tredjedel af banen, løb det lidt ud i sandet.

Men vi var tæt på i det 21. min. Her endte et hovedstød på tværribbens underside, men bolden blev clearet.

Det blev kun til sporadiske forsøg og det var ikke de helt store chancer vi havde. Til gengæld levede Herlev på omstillinger – og det var de gode til. Hvis jeg ser ned på blokken – og lad os bare tage dem alle sammen - så var de alene med Løven ikke mindre end fem gange udover målene, og det holdt os inde i kampen – og han blev også fortjent kåret til kampens spiller.

Men et af omstillingerne gav mål så Herlev var foran med 2-0 inden der blev fløjtet til pause. Det var det vi var foran med i den første kamp i Herlev og der fik vi kun 2-2.

Kampen – 2. halvleg

Det blev ikke mere effektivt i anden halvlegs første 25. min. Vi havde bolden klart mest og de levede på omstillinger som Løven altså tog sig af.

Der var ved at være en slags mismod på tilskuerpladserne og ”nu er det et hold der ligger under os så den taber vi nok som vi plejer” – MEN IKKE DENNE GANG!

Der blev skiftet ud og prøvet forskellige ting. Men vi skulle frem til det 71. min. Mathias Beck fik bolden og lavede en rigtig ”Faxe”. Han ramte den lige i r…. og bang – vi var med igen.

Nu var gejsten der – indstillingen og troen ligeså – og også blandt tilskuerne var der en tro på at nu havde vi et topholds momentum.

Knap var bolden givet op og så fik vi valuta for pengene igen. ”EK” fik bolden udenfor feltet og med hans ”kolde højre” sparkede han til bolden og den strøg også i kassen! Hvilken forløsning.

Nu var der kamp. Drengene VILLE have de tre point og der blev kæmpet om hver centimeter, hvilket også betød en del gule kort.

Nu er en kamp ikke kun på 90. min. og den glimrende dommer havde også lagt tid til – og så ved alle at det er ”Benja -time”.

Spirrevippen Jacob Lind fik bolden midt på banen og tog et af sine berømte raid. Han så ud af øjenkrogene at ”Bornholmerexpressen” var startet og lagde en præcis bold til ham og så ved vi alle hvad der sker. En tro kopi af sidste kamps enlige mål – han sparker bare sådan en i kassen i det lange hjørne – 3-2 og der var der spillet 91. min.

Herlev forsøgte at komme op på hesten igen, men tiden løb fra dem – om det var fortjent tja… – ikke efter chancerne – men det var os der lavede et mål mere end dem og så vinder man jo fodboldkampe.

Det var også en stolt træner der tog imod. Han roste spillerne for den indstilling de havde og som han sagde – nu vinder vi også de kampe hvor det ikke er en topkamp – hvad kan det så ikke blive til?

Kampen i tal: 

  • 0-1      03. min. Herlev
  • 0-2      45. min. Herlev
  • 1-2      71. min. Mathias
  • 2-2      72. min. ”EK”
  • 3-2      91. min. ”Benja”

Gule kort:                   Thomsen, Dennis, Holden, Alexander og ”KG”

Opstilling:
Målmand: Bjerregaard
Forsvar:  ”KG”, Fisch og Søberg (ud 62)
Midtbane: Thomsen (ud 55), A. Beck, Weiss, Jacob og ”EK”
Angreb: Mathias og Jegind (ud 70)
Bænken:  ”Benja” (ind 55), Holden (ind 70) og Dennis (ind 62)