Menu

Senior 1: Første uafgjorte i denne sæson: 1-1 mod GVI – Bjerregaard redningsmand!

image
Tekst: Peter Wagner / Foto: Holger Agerskov
20. maj 2021 kl. 09:03
Det var ikke den bedste optakt til kampen. Under opvarmningen gik ”EK” i stykker så der måtte rokeres om.

Optakten

Det var ikke den bedste optakt til kampen. Under opvarmningen gik ”EK” i stykker så der måtte rokeres om. Ind fra start kom en coming star Rasmus Thygesen – eller bare ”Thyge” - og det var store sko han skulle fylde ud – men han klarede det langt over forventning.

GVI kom med fem friske sejre i træk og da begge hold havde 36 points - og var sikker på at komme med i oprykningsspillet - var der lagt op til en lige kamp – og det holdt stik.

Kampen – 1. halvleg

Som jeg skrev i optakten, så skulle holdene lige se hinanden lidt an. Det var tydeligt for enhver, at der ikke blev givet en millimeter til den anden part og da begge hold var rigtigt godt organiseret, så havde de offensive kræfter svære betingelser.

Respekten var stor og alle kunne se, at her var der to hold som kunne spille bold og det kun vil være småting der i sidste ende vil gøre udfaldet.

I det 5. min. fik Weiss en løs chance udenfor feltet, men det ikke specielt hårde skud havde GVI-keeperen ikke besvær med at redde.

Der var meget boldflytteri og det var ikke mange fejl nogen af holdene lavede og det hele blev derfor lidt låst. I sådanne tilfælde så er det at dødboldene kommer i spil. I det 30. min. fik vi hjørnespark og bolden kom over i bagrummet, hvor Spirrevippen Jacob Lind befandt sig, men han sparkede over mål.

GVI havde også flere spredte forsøg, men uden at blive rigtigt farlige. Så det vat helt OK, at pausestillingen var 0-0, men det skulle ændre sig i anden halvleg.

Kampen – 2. halvleg

I det 51. min. skete der noget. GVI fik sat et godt angreb op og med gode kombinationer fik de spillet en spiller fri foran mål og den sparkede han stensikkert i nettet. Så var det op ad bakke igen. Men drengene kløede på. Heldigvis skulle vi ikke vente længe på udligningen.

Trænerstaben ændrede lidt på taktikken og begyndte at spille mere bredt og det gav pote i det 63. min. Den altid arbejdende Frederik blev spillet fri, men vinklen blev lidt spids og den udmærkede GVI-keeper fik reddet, men gav en ripost til Frederik der sikkert kunne udligne.

Og så startede dramatikken. Der var spillet 70. min.  da GVI sendte en bold indover. Og pludselig lå en GVI-spiller i græsset. Straffe! Men for hvad? Dommeren mente, at en af Smørumspillerne havde skubbet en GVI-spiller i ryggen og derfor straffe. Mange var ophidset og man skal altså ikke tirre en løve der er sulten i kassen.

Det ellers flotte straffespark blev reddet mega-flot af ”Bjerre” der i fuld længde fik viftet den til hjørnespark.

Nu var der kamp og ud af ingenting var vi lige ved at komme foran. En lang bold frem til Soelberg der kæmpede med sin back og på forunderlige vis fik han sparket til bolden fra en spids vinkel og GVI-keeperen måtte redde flot.

Nu sad vi med bange anelser da mange af vores kampe er blevet tabt i slutminutterne – og det var lige ved at ske igen! Igen var GVI på færre og et flot angreb blev hafsluttet med et skud, men ”Bjerre” måtte igen ud i fuld længde og redde den uafgjorte hjem.

Der var en mærkelig stemning i omklædningsrummet bagefter. Skulle vi havde vundet? Var uafgjort OK? Eller var det fordi vi i den 20. kamp fik uafgjort?

Kim K. roste spillerne for en god fight mod et godt hold og når ens målmand redder et straffespark ved stillingen 1-1 skal vi nok på den lange bane være glade for et enkelt point.

Næste kamp - oprykningsspillet

Det starter allerede på lørdag. Der skal spilles otte kampe mod de fire øverste fra den anden pulje: Karlslunde, Ishøj, Frederikssund og Køge Nord – en gang ude og en gang hjemme. Vi tager de 37 point vi allerede har med og så er det i gang. Så vidt vi ved starter vi hjemme på lørdag da vi er nr. to i vores række, så du må følge med her på hjemmesiden eller på nettet når vi kender modstanderen.

Kampen i tal:

0-1   52. min               GVI
1-1   63. min               Frederik

Gule kort:                   Weiss og Kristian

Opstilling:

Målmand: Bjerre
Forsvar:  ”KG”, Søberg, Fisch og Dennis (ud 80)
Midtbane: Thomsen, Jacob (ud 61), Thyge, Kristian og Weiss
Angreb: Frederik
Bænken:  Soelberg (ind 61) og Mehli (ind 80)

StillingHerre-DS • Pulje 2

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 Herlev IF 20 13 4 3 43
2 LSF 20 12 1 7 37
3 GVI 20 10 7 3 37
4 Allerød FK 20 10 5 5 35
5 B 1908 20 10 4 6 34
6 Greve 20 10 2 8 32
7 Taastrup FC 20 7 4 9 25
8 IF Skjold Birkerød 20 6 4 10 22
9 Otterup B & IK 20 4 6 10 18
10 Vordingborg IF 20 4 5 11 17
11 Roskilde Boldklub 20 2 2 16 8
Luk