Menu

Senior 1: Forrygende afslutning på en glimrende sæson – videre i pokalen

image
Peter Wagner
21. juni 2023 kl. 14:50
Der var lige et hængeparti tirsdag aften, da den stod på pokalfodbold i Høng fra serie 1. Efter den flotte sæsonafslutning mod Næstved skulle momentum bevares.

Senior 1: Forrygende afslutning på en glimrende sæson – videre i pokalen

Der var lige et hængeparti tirsdag aften, da den stod på pokalfodbold i Høng fra serie 1. Efter den flotte sæsonafslutning mod Næstved skulle momentum bevares.

Anders – pokalkamp mod Høng: Hvad er din reaktion?”

”Som du ved så talte vi i weekenden om at bevare momentum og samtidig sende et ”statement” til de andre hold. Ser vi på de kampe der er spillet i pokalturneringen, så var der mange lavere rangerede hold der havde slået bl.a. hold fra Danmarksserien. Så det spændende var, om spillerne kunne bevare koncentrationen igennem en hel kamp. Og det lykkedes til fulde!”

Ja – det var en rigtig flot sæsonafslutning – 2 sejre til sidst med en samlet måsscorer på 11-0. Har sæsonen så levet op til dine forventninger?

”Vi har haft et forrygende forår. Vi havde en masse målsætninger og de er alle blevet opfyldt. Vi har fået 24 points, sluttede som nr. 1 i kval-spillet og er videre i pokalturneringen efter en flot sejr over oprykkerne fra Holbæk og så altså 7-0 i Høng”

Hvad skyldes det?

”Vi har trænet hårdt – lad det være sagt med det samme. Jeg talte med Brian (Robin i ”Batman & Robin forholdet) og en væsentlig ting er at vi har været forskånet for en masse skader – bortset fra Gransee. Så træningen har båret frugt og så den bredde du flere gange har nævnt. Uanset hvem vi satte ind, så blev der leveret. Det har båret os langt og har mange gange været forskellen om hvad vejen gik i 2. halvleg. Jeg tror ikke de andre hold har så stor en bredde som vi har så det lover godt for næste sæson”.

Ja – lad os tage fat på den. Der er trukket lod – hvad siger du til puljen?

”Jeg havde for så vidt kun et ønske og det var at vi undgik Greve – og det gjorde vi. Det er svært at sige noget om hvem der er gode og hvem der er mindre gode. Jeg tror, at vi kan vinde over alle hold – men vi kan også tabe til alle hold”.

Hvad siger du så til turneringsformen der igen bliver ændret?

”Det gode er, at alle points tæller med. Denne gang bliver der et oprykningsspil med fem hold fra de to østrækker der så til foråret bliver til 10 – og ligeså på vestsiden – og samtidig også et nedrykningsspil. Det betyder så, at vi skal være klar fra den første kamp da alle points tæller med. Ambitionen er selvfølgelig at komme med i oprykningsspillet. Vi bliver så parret med den andre række og pointene tages med. Så har vi rigtigt mange point kan det blive rigtigt sjovt, men lad os se hvad der sker”

Har du en afsluttende kommentar?

”Ja – Ferie! Som træner tænker du nok fodbold hele tiden. Det er fire gange på træningsbanen om ugen inklusiv kamp og så en masse der skal arbejdes med. Nu trækker Brian og jeg lige stikket og får ladt batterierne op til opstarten den 17. juli” slutter Anders.

StillingHerre-DS 2022-23 Kvalifikationsspil • Pulje 2

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 LSF 14 7 4 3 51
2 Skjold 14 7 5 2 50
3 Allerød FK 14 6 3 5 45
4 VB 1968 14 7 2 5 41
5 Næstved I.F. 14 4 4 6 41
6 Herlev IF 14 5 3 6 37
7 Slagelse B&I 14 3 2 9 36
8 KFUM 14 4 3 7 29
Luk