Senior 1: Frustration og stærk Glostrupmålmand betød 3-1 nederlag

image
Peter Wagner
27. august 2023 kl. 07:25
Klicheer findes der masser af som f.eks. ”Den kloge narrer den mindre kloge” og ”Man skal kende sin besøgstid” – og det passer jo meget godt på kampen mod oprykkerne fra Glostrup.

Refleksion…

Men det kombineret med, at flere spillere havde mere fokus på andet end selve kampen og der gik ren frustration i den så taber man altså fodboldkampe. Der var flere af spillerne der efter kampen sagde nogle ikke så pæne ord om kampen og de implicerede – noget der ikke tåler at blive skrevet her…..

1. halvleg!

Vi kom godt fra start. Bolden blev spillet flot rundt og der var ingen fare på færde. Glostrup stod godt organiseret, men på dette tidspunkt sad vi alle med fornemmelsen om, at det nok skulle gå.

I det 13. min. blev Spirrevippen Lind spillet i dybden, men desværre kom Glostrup fremragende målmand ud og reddede. Det sket også lige efter – denne gang var det ”Det Tårnhøje Helvede” Yazid der fik chancen, men også denne gang reddede målmanden.

Det kunne ikke blive ved og da ”Stub” sendte et flot hjørnespark indover kom Lyng flyvende og headede bolden utageligt i nettet.

Det kørte egentlig meget godt indtil kort før halvlegen. Situationen i vores felt var vel afværget. Lige pludselig lå en Glostrupspiller i græsset og tog sig til hovedet. Det havde linjedommeren set. Det var vist nok en albue fra Keeper Marius der var skyld i det og så fik de et straffespark forærende og stillingen var så 1-1 da spillerne gik til pause.

Vi havde spillet en OK 1. halvleg, men ikke rigtigt fået noget ud af anstrengelserne.

2. halvleg

Vi kom i gang og blev taget på sengen! Efter bare to minutters spil blev en lang bold spillet frem til en Glostrupspiller og han sparkede resolut bolden i kassen via den en stolpe og så var vi bagud. Så er der det med besøgelsestiden…..

Allerede et minut efter fik vi et straffespark da Yazid blev nedlagt i feltet. Det blev Bertram sat til at sparke, men som sagt havde Glostrup en dygtig målmand og han reddede skuddet.

Det var som om det kickstartede en masse frustration. Glostrup parkerede naturligvis ”bussen” med kun en mand fremme og så kunne vi bare fyre løs.

Men det var med løst krudt. Flere boldtab, bolde over linjen o.s.v. betød at frustrationen kom frem. Når vi endelig fik en chance, så tog målmanden sig af det og sådan blev det ved. Glostrup levede på omstillinger og havde adskillige forsøg der kunne give mål, men Marius tog et par stykker og resten løb ud i sandet.

Det hele kulminerede i overtiden ad Glostrup satte en flot omstilling i gang og fik scoret det afgørende mål til 3-1.

Danny-Boy trak herefter det andet gule kort og så var det ud!

Hvad nu?

Det er et godt spørgsmål og da jeg mødte Bertram bagefter, sagde han ”godt der ikke er så længe til næste kamp”! Og det har han ret i!

Men der er rigtigt mange der skal se indad. Glostrup var ikke et hold der spillede os ud af brættet, men måske skyldes nederlaget mere vores egne frustrationer der fik lidt for meget frit løb.

Så det er op på hesten igen: En kamp er tabt, men det er hele turneringen altså ikke.