Senior 1: GENERALEN UDE

image
OBH
22. august 2022 kl. 22:59
Efter blot få minutter spil måtte LSF anfører og general Jacob "Sydbank" Søberg lade sig skifte ud, grundet et sammenstød med en modstander.
GENERALEN UDE
Desværre ser det trist ud for LSF og ikke mindst Jacob, da der var tale om brud på kæben.
LSF ønsker Jacob god bedring og lad os håbe det ikke er så slemt som frygtet. Opfølgning følger.
LSF kom foran ved Benjamin "Copenhagen Wine" Lyng, men ved pausen stod det 2-1 til Næstved.
I anden halvleg måtte Carl  Albert "FN Polering" Holden modtage det røde kort for en nødbremse.
Det til trods fik LSF udlignet med ca. 10 min tilbage af kampen, ved Jacob "Tømrermester Fasting Lind", og vi håbede det ville blive resultatet.
Desværre fik Næstved en friløber 3 min. før slutfløjt og scorede til slutresultat 3-2.