Menu

Senior 1: Kaotisk optakt – men alligevel 1-1 i Skovshoved i Kim Kjærsgaards afskedskamp

image
Tekst: Peter Wagner
06. november 2021 kl. 18:06
Cheftræner Kim Kjærsgaard havde set frem til en rolig afskedskamp, men jeg skal love for, at han kom til at arbejde til det sidste.

Væk var Dennis Lind med skade og fredag aften meldte også Conrad fra med rygproblemer. Det blev fulgt op af et afbud fra Frederik lørdag morgen og da en af spillerne - der skulle starte inde – havde set forket på klokken, så skulle der omrokeres. Bl.a. startede Danny inde og han gjorde det fremragende. Ydermere var to spillere småskadet, men så må drengene jo rykke sammen i bussen og det bl.a. med den gamle Kaptajn ”Molle” som 14. mand.

Ydermere skulle vi spille på Skovshoveds meget lille bane så det hele var lidt kaotisk.

Heldigvis viste drengene virkelig mandsmod og fightervilje og fik etableret en fornuftig kamp på benene – ikke så kønt, men der blev gået til den og så endte det som det gjorde.

Skovshoved lå overraskende på jumbopladsen og har det svært. Det skal siges, at de virkelig viste klassen med at komme ind i omklædningsrummet efter kampen og her fik drengene en kasse øl og Kim to flasker rødvin for mange gode kampen gennem årerne.

Men lad os komme til kampen... 

1. halvleg

Skovshoved startede som lyn og torden! Vi blev vel taget en lille smule på sengen og allerede i det 6. min. blev bolden spillet på tværs og her kom en ”Skovser” flyvende til og sparkede resolut til bolden, men løven i kassen – Bjerregaard – reddede fantastisk. Men allerede i det 10. min. fik de hul på bylden. En lang bold frem i deres højre side og så gik det mod mål. Løven fik klaret i første omgang, men desværre røg bolden ud til en ”Skovser” og så stod det 1-0. Vi mente der var klar offside, men det mente den ikke specielt gode linjedommer ikke, så den i øvrigt udmærkede dommer dømte mål.

Nu parkerede ”Skovserne bussen” og vi fik lidt mere plads. Det kunne ikke rigtigt omsættes i chancer og så må vi ty til dødbolde. I det 30. min. fik vi hjørnespark. Den blev flot sendt indover og clearet. Bolden røg ud til Weiss og han sparkede til bolden og den blev reddet. Han fik returen og fik også denne gang ramt på bolden der ville være gået i nettet, hvis det ikke lige var fordi en ”Skovser” reddede på målstregen.

Vi havde bolden meget, men det helt store blev det ikke til og så måtte vi gå til pause nede med en enkelt.

2. halvleg

Der var ikke rigtigt nogen af de to hold der kom ud til anden omgang som satte sig på kampen, der i den periode var præget af dårlig boldomgang og dårlige pasninger. Så vi skulle vente til der var 20. min. igen. Endnu et hjørnespark og en indøvet skabelon betød et godt skud fra ”EK”, men desværre ramte den også denne gang en spiller på vej i kassen

Umiddelbart efter gik den ikke mere. Tredje gang er lykkens gang og det flotte hjørnespark faldt ned i det bagerste rum tæt under mål. Her opstod der en klumpsituation og en uheldig ”Skovser” fik bolden i nakken – godt presset af Spirrevippen Jacob Lind og så stod det 1-1.

Nu blev tøjlerne sluppet fra begge hold. I de sidste 15. min. kunne begge hold rent faktisk have scoret flere mål, men kampen endte altså 1-1.

En vemodig afsked…

Kim K sagde efter kampen, at han var stolt af den indsats holdet have leveret. Det var svære betingelser, men når det kommer lidt på afstand så er et point godt nok. Mærkeligt er det, at det fremover ikke er Kim som skal styre drengene fra sidelinjen. Fra os som har fulgt holdet, er det bare at sige tak for de utroligt mange timer vi har tilbragt sammen i solskin, regnvejr og nogle gange er sneen også faldet – tak for mange gode år.

…og deres skriverkarl takker også af…

For min del takker jeg også af. Jeg har skrevet en masse ord i en menneskealder, men med Kims stop har jeg også valgt at trække stikket. Jeg vil selvfølgelig følge holdet, men nu er det slut. Så også for min del vil jeg sige tak for mange timer i vores dejlige klub LSF!

1-0            10. min.     Skovshoved
1-1            72. min.     Selvmål

Gule kort:                   Bjerre

Opstilling:

Målmand: Bjerre
Forsvar:  Kristian, Fisch, Søberg
Midtbane: Jacob Lind, Weiss, ”EK”, Thyge og Thomsen
Angreb: Jacob og Danny (ud 66)
Bænken:  Flygenring (ind 66) – Bertram og ”Molle” ikke benyttet

StillingHerre-DS 2021-22 • Pulje 2

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 AB Tårnby 27 18 6 3 60
2 Tårnby FF 27 15 6 6 51
3 Holbæk B&I 27 13 6 8 45
4 KFUM 27 12 7 8 43
5 B 1908 27 9 7 11 34
6 GVI 27 9 7 11 34
7 LSF 27 9 7 11 34
8 Køge Nord FC 27 9 2 16 29
9 Skovshoved IF 27 6 8 13 26
10 Ringsted IF 27 3 8 16 17
Luk