Menu

Senior 1: Kollektiv off-day til ”Young Guns” i Emdrupparken – 4-1 nederlag til KFUM!

image
Tekst: Peter Wagner
11. maj 2023 kl. 19:26
Det var ikke til at se at det var top mod bund denne onsdag aften i Emdrupparken. Hvad årsagen er til denne ”nedsmeltning” kan der nok ikke gives en logisk forklaring på.

Prolog

Det var ikke til at se at det var top mod bund denne onsdag aften i Emdrupparken. Hvad årsagen er til denne ”nedsmeltning” kan der nok ikke gives en logisk forklaring på. Cheftræner Anders M. havde for første gang i sin karrierer en skadefri trup og ingen karantæner, men hvorfor spillerne var så uengagerede, er der ingen logisk forklaring på – nogle gange rammer man jo nok bare en off-day.

1. halvleg

Vi skulle ikke langt ind i kampen før vi kunne se hvor det bar henad. Efter bare fem minutter blev en bold spillet indover – hvor var opdækningen? – og en KFUM-spiller kunne tage bolden ned i ro og mag og sparke den i kassen. Det betød at de virkelig fik blod på tanden. På banen kunne vi høre en masse råberi fra de nu tændte KFUM-drenge, mens den eneste vi kunne høre, var kaptajnen ”Søbbe” – hvilket jo nok siger meget om engagementet.

I det 15. min. fik vi et lille håb. Et langt indkast og et hovedstød på tværribben var hvad det blev til.

Der skete ikke så meget mere inden pausen andet end et hjørnespark der var ved at gå direkte i mål, men igen var det tværribben der stod i vejen. KFUM stod godt organiseret og kom heller ikke til det hele store.

2. halvleg

I pausen efterlyste cheftræner Anders M. noget dynamik og foretog hele fire udskiftninger – som han sagde kunne han jo ikke pille ti mand ud….

Men alle intentionerne om mere dynamik, hurtigere boldomgang, manglende ejerskab m.m. kom desværre ikke til udtryk i anden halvleg. En stor og irriterende fejl fra spillerside var, at når vi fik bolden i en omstilling og kom fremad banen, så stoppede spillerne op og sendte bolden baglæns. Boldomgang ja – men det var ikke specielt fremadsøgende og så var KFUM kommet tilbage og havde ”parkeret bussen” og vi kunne starte forfra.

Der var ingen vilje til ”at ville” (turde?) søge målet og mange forkerte beslutninger blev truffet.

At det hele var ovre efter ca. en time trak den sidste rest af håb ud af spillerne. To hurtige mål efter omstillinger betød 3-0. Når man spiller fodboldkampe, skal vi kende besøgelsestiden og KFUM havde tre chancer og scorede på dem alle.

Det er altså bare en af de dage….

Vi fik nu naturligt mere spil og specielt indhoppet af magikeren Gransee gjorde lidt ondt på KFUM og det var også ham der i det 81. min. satte hovedet på til en 1-3 reducering.

Vi fik mere spil og lidt halv-chancer, men det var KFUM der igen på en omstilling i det 92. min. satte det sidste søm i kisten til en fortjent sejr på en dag, hvor Smørumdrengene kunne konstatere, at himlen ikke vokser ind i himlen og det bare var en af de dage der går i glemmebogen…

Epilog

Det var også en flok slukørede spillere der kom ned i omklædningsrummet efter kampen. Alle vidste, at det var uden sammenligning den dårligste kamp de havde spillet i meget lang tid. Som Anders M. også sagde kunne han ikke forklare, hvorfor der intet engagement var. Det er noget der bare sker. Og han havde set den samme kamp som os da han også fremhævede, at der skulle sættes fokus på det fremadrettede spil…..fuldstændig med det vi på lægterne så.

Men det er en lige række og jeg har leget lidt med tallene, som du kan se nedenfor – nu venter en svær kamp lørdag mod Skjold i Fælledparken – heldigvis er der ikke lang tid til at få engagementet tilbage.

Hvordan er det gået i 2023 - Forårets stilling.

Her hvor alle har mødt hinanden en gang (7 kampe) og der er spillet en kamp i runde to, så har jeg set lidt på hvordan det er gået faktuelt i foråret. Pointene fra efteråret blev taget med over, så det kan være svært at se hvem der har præsteret godt og hvem der hænger lidt i bremsen.

Og lad det være sagt med det samme: Det ER en lige række!

Men her er opgørelsen – en ting vil jeg fremgæve hvis vi ser på den samlede stilling og det er at nedrykningsspøgelset – det eneste vi spiller om – nok ikke er aktuelt for os – dertil har vi for mange points.

Men her er opgørelsen.

Hold V U T

Point

LSF 4-2-2 14
Skjold 4-2-2 14
KFUM 4-1-3 13
VB 1968 4-1-3 13
Næstved 3-2-3 11
Allerød 3-1-3 10
Herlev 2-2-4 8
Slagelse 1-1-6 4

 

Og med 6 kampe igen kan der blive vendt op og ned på det hele……

StillingHerre-DS 2022-23 Kvalifikationsspil • Pulje 2

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 LSF 14 7 4 3 51
2 Skjold 14 7 5 2 50
3 Allerød FK 14 6 3 5 45
4 VB 1968 14 7 2 5 41
5 Næstved I.F. 14 4 4 6 41
6 Herlev IF 14 5 3 6 37
7 Slagelse B&I 14 3 2 9 36
8 KFUM 14 4 3 7 29
Luk