Senior 1: Løbet er kørt! Herlevsejr på 2-0!

image
Tekst: Peter Wagner / Foto: Holger Agerskov
08. maj 2021 kl. 19:35
Jeg skrev i optakten, at det var en vind eller forsvind kamp mod Herlev – og det blev så ”forsvind”!

Det hele lignede en rigtig 0-0-kamp, men kort før tid blev lyset slukket med to Herlev-mål – og rent faktisk havde de kun en chance i hele kampen og den scorede de på.

Vi havde lidt mere til sidst, men først i det 70. min. havde vi et reelt skud på mål.

Men er du til forsvarsspil så var det en fantastisk kamp. Begge hold stod rigtigt godt organiseret og dermed fik angriberne svære betingelser.

Men som Kim K. sagde efter kampen så kan man vælge at satse offensivt eller spille til nul – og han valgte så at satse – og tabte.

Men hvem intet vover intet vinder.

Kampen – 1. halvleg

Der var ikke nogen tvivl hvad begge hold ville i starten af kampen. Ikke noget med at blotte sig, så godt organiseret og helst med mindst fire mand bag bolden. Det betød at der ikke skete ret meget og rent faktisk var der ikke en eneste chance i hele første halvleg.

Gransee stjal dog bolden i det 9. min. og drønede fra sidelinjen mod mål, men hans skud fra en spids vinkel røg forbi mål.

Og rent faktisk skete der ikke mere i denne første halvleg – dertil var frygten for at tabe større end den var for at vinde.

Kampen – 2. halvleg

Og sådan fortsatte det rent faktisk. Den første del af anden halvleg havde Herlev et lille overtag, men spillede sig ikke til en eneste chance. Langsomt kom Smørumdrengene ind i kampen og da Kristian Larsen kom til baglinjen i det 70. min. og sendte den flot indover stod Weiss klar, men hans hovedstød røg over mål.

Den største chance tilfaldt dog Conrad. Et godt opspil i vores venstre side gav ham bolden udenfor feltet og han trykkede resolut af, men lige på Pumaen i kassen – Lasse Gram – så der kom ikke mere ud af det.

Men i det 87. min. skete der så desværre noget. Vi blev fanget i en ubalance og den lange bold gav en chance til Herlev – den eneste de havde i hele kampen – og alene med ”Bjerre” i kassen blev bolden sparket forbi ham og fulgt op af en anden Herlevspiller og så var 1-0 en kendsgerning.

At Herlev så fik et 2-0 mål, hvor alle var trukket med frem og de fik en kontra er jo engang det der sker.

Så ren nedtur og nu bides hestene – krybben er ved at være tom.

Vi må se i øjnene at vi nok mangler nogle point for at komme med i et nok ligegyldigt oprykningsspil – der til er vi nok for mange points bagefter.

Omvendt har vi rigtigt mange points hvis det skulle være nedrykningsspillet der venter, men lad os se hvad der sker efter kampen mod B1908 Kr. Himmelfartsdag.