Senior 1: Nulløsning på Sydbank Arena da tiden stod stille!

image
Tekst: Peter Wagner / Foto: Jørgen Steen Jensen
21. oktober 2018 kl. 07:35
Tiden stod helt stille på Sydbank Arena denne flotte efterårslørdag hvor nr. 2 Odsherred kom på besøg.

Hvad der skete med stadionuret ved jeg ikke, men det virkede ikke og så kunne det jo ligeså godt ende 0-0.

Når det er sagt så var det to rigtigt gode fodboldhold der var på banen. Da vi spillede i Odsherred, tabte vi 3-2 og jeg udnævnte dem til det bedst spillende hold vi har spillet imod i år – og det holder jeg fast i.

Odsherred har nogle rigtigt dygtige forsvarsspillere - der vist nok har en del divisionserfaring - og andre dygtige boldspillere. Rent faktisk så tåler vores drenge en sammenligning med dem da vi begge gerne vil spille bold og flytte bolden rundt indtil chancen opstår.

En anden faktor er det genpres begge hold præsterede. Der var mange upræcise afleveringer, men det skyldes, at når holdet havde tabt bolden så skulle den tages tilbage hurtigst muligt så der var ikke megen tid til at ”varme” bolden.

Jeg talte ikke en eneste målchance i første halvleg da der for begge holds vedkommende lige manglede det sidste – eller der ikke her blev lavet graverende fejl.

2. halvleg blev derimod af en lidt anden karakter uden at være totalt underholdende. Og det var Odsherred der kom til de farligste situationer. I det 66. minut havde de opbygget et godt angreb og bolden blev sendt indover. Der blev headet på mål, men den tog lige overkanten af tværribben.

Vi lavede i denne periode nogle fejl – bl.a. sparkede en af vores forsvarsspillere bolden op i hovedet på Gransee og bolden røg hen til en Odsherred spiller der udenfor feltet trykkede af, men heldigvis gik den over mål.

Vi fik herefter lidt mere fat i spillet og ind var også kommet Bornholmerexpressen ”Benja” og det borger jo for mere offensivt spil.

Det blev ikke rigtigt til noget og dog. I det 89. min. blev ”Benja” spillet i dybden og da målmanden var et stykke ude af sit mål, kunne han havde lobbet bolden over ham, men han valgte at trykke af og bolden gik et stykke over mål.

At vi så var rigtigt, rigtigt heldig til sidst kan vi takke Tigeren ”Bjerre” i kassen og de højere magter - for.

Der var vel spillet 93. min da bolden kom indover, Der blev headet på mål og bolden tog undersiden af tværribben. Den røg dog ud til en spiller der fra 1-2 meters afstand bare skulle heade bolden i kassen, men her kom tigeren flyvende. Umiddelbart herefter fløjtede den glimrende dommer kampen af og 0-0 stod ved sin magt.

Uafgjort er vel et retvisende resultat. Vi holder nullet igen takket være nogle rigtigt dygtige forsvarsspillere. ”Bjerre” tog hvad han skulle og i midterforsvaret lukkede ”KG” og Dennis Lind af og det samme skete på kanterne hvor spirrevippen Jacob Lind og Søberg huserede.

Til gengæld var der ikke meget plads fremadrettet, hvor mange af vores offensive kræfter gjorde hvad de kunne, men blev pakket godt ind. Frederik, Scott og kampens spiller Gransee fik ikke ret meget ud af det – ret beset havde deres målmand vel ikke en redning i hele kampen.

Thomsen, Molle og Weiss brød hvad de skulle på midten og mere er der vel ikke at sige andet en at Holden og ”Benja” gled fint ind i spillet da de blev skiftet ind.

Men det snerper til hvis vi vil noget. Næste lørdag er det ude mod det suveræne tophold FA2000 – en kamp der skal vinden hvis spændingen skal være intakt til forårets kampe.

Gule Kort:  ”Benja”, ”KG” og Holden

Kampen i tal: 0-0