Menu

Senior 1: Op på hesten igen – flot pokalsejr på 7-0!

image
Tekst: Peter Wagner
24. juni 2020 kl. 22:25
Der var ingen ”tømmermænd” at spore Sankthansaften i Virum, hvor Smørumdrengene skulle en tur til Virum for at møde serie-holdet B82.

Prolog

Der var ingen ”tømmermænd” at spore Sankthansaften i Virum, hvor Smørumdrengene skulle en tur til Virum for at møde serie-holdet B82.

Et gammel ordsprog siger jo, at man skal hurtigt op på hesten igen når der er lidt et nederlag. Og det ville også være synd at gå på sommerferie med Roskildekampen som den sidste.

Kim K. havde derfor også ændret på mange pladser og dem der startede ude i Roskildekampen fik lov til at starte inde og så var der to ”boblere” med – Danny som spidsangriber og Bertram der kom til at spille flere pladser.

Kampen – 1. halvleg 

Allerede efter 5. min. var der en Virum spiller der sagde: ”Det går godt nok stærkt” – og det fik han ret i. Bolden flød i gode kombinationer og der var en god gejst på holdet – nu var pladsen der også at spille på og de snerrende markeringer var væk.

Mange bød sig til og Holden og ”EK” støbte meget fremad.

12. min. 1-0 – Scott

Gode kombinationer betød at ”EK” med et flot lob fik spillet Scott i dybden og da målmanden kom stormende fik Scott med et chip vippet bolden over keeperen – vi var i gang.

19. min. 2-0 - Holden

Vi fik et hjørnespark og der var rent skydetelt. Til sidst endte bolden hos Holden der udenfor feltet trykkede af og bolden strøg som et projektil i kassen.

34. min. 3-0 ”EK”

Uden sammenligning kampens detalje. Fik som generalen på midten bolden og tog et træk. Og så gjorde han det som – efter min mening – er et af de ting der skal arbejdes med – skud på mål. Han kanonerede bolden langt udefra helt op i trekanten – som han sagde efter kampen: ”Jeg tror ikke den kunne komme højere op”.

44. min. 4-0 – Weiss

Weiss var netop kommet på banen – og skyldte vel en…fik bolden lige udenfor feltet og sparkede ved siden af. Men da ”EK” igen lagde en sukkerball mellem deres forsvar var han helt fri og denne gang svigtede han ikke.

Der var pause og der foregik stille og roligt – der var en god fornemmelse og tingene igen gled som smurt.

Kampen – 2. halvleg

Anden halvleg blev i starten en lidt rodet affære. Der blev nipset lidt for meget og der gik lidt ”hæl-og-tå” i den. Men hurtigt kom de tilbage på sporet. Scott var kommet ud i pausen for så igen at blive sat ind – denne gang på 10´ er pladsen – og den udnyttede han.

67. min. 5-0 – Soelberg

Et rigtigt godt opspil hvor Danny – der dog lige havde brændt et straffe – finder Soelberg på tværs og så stod det 5-0.

80. min. 6-0 – Scott

Nu var det Bertram der var i oplæggerens rolle – altså lagde de to ”boblere” op til mål så fint af dem. Det var en klassiker – Bertram til baglinien og tilbage til Scott der ikke svigtede.

89. min. 7-0 – Scott

Igen var det Danny der var i oplæggerens rolle og igen var det Scott der scorede. Forsvaret spillet tyndt og nu rundede han keeperen og 7-0 var en realitet.

Epilog

Det var dejligt at se at spillerne trådte i karakter. Selvfølgelig var modstanderne ikke hvad de plejer at være, men det var et godt tidspunkt kampen blev spillet på.

Bedste mand på banen har jeg ikke nævnt. Da Fisch og Dennis Lind sad over var Søberg med igen. Og han satte vel ikke en fod forkert. Forudseende i sit spil og med en god fight. Dirigerede også de andre så fortjent at han fik en hel kamp.

Også Holden spillede – og specielt kæmpede – en god kamp – når han ikke nipser for meget – altså. Scott skal også nævnes og ”EK” gjorder det fint.

Men mange bød sig ind og nu venter der lige en sidste pokalkamp på tirsdag – modstanderen er ikke fundet endnu.