Senior 1: Rutinen slog til – 3-1 sejr på Amager

Peter Wagner
25. april 2024 kl. 00:43
Hvis du ønsker en spændende fodboldkamp, skal du bare tage ud og se Smørumdrengene spille!

Hvis du ønsker en spændende fodboldkamp, skal du bare tage ud og se Smørumdrengene spille! Derfor var vi nogle der drog til Amager for at se den fremrykkede kamp mod AB Tårnby, som vi har krydset klinger med mange gange.

Og det blev præcis en lige så svær opgave som vi forventede. Det skulle hurtigt vise sig, at det var et klogt og velorganiserede hold vi skulle møde og når vi så fik taktikken ødelagt allerede efter et minut så skal der bruges ekstra ressourcer.

1. halvleg

Vi gav bolden op og på allerførste angreb fik søndagen bedste mand – Gudman - bolden og udenfor feltet trykkede han af, men desværre reddede målmanden i fuld længde. Gudman forfulgte bolden og kom uheldigt ned og slog hovedet og måtte udgå allerede efter et minut.

Så allerede der skulle der ændres på opstillingen, men heldigvis er bænken bred og ind kom Dysted.

Vi havde bolden en del, men de kloge Tårnbyspillere var fantastisk godt organiseret – bl.a. takket være deres kaptajn Marcus Weiss – en gammel Smørumspiller.

Det kastede ikke rigtigt nogle chancer af sig og når der var optræk til noget godt, så sad den sidste aflevering ikke lige i skabet.

Da der var spillet 30. minutter, gik det galt. Et højt indlæg og ud kom ”Løven” i kassen og råbte ”Jeg har”. Alt åndede fred og idyl, men der var gjort regning uden vært og en Tårnbyspiller kom først og headede bolden i mål.

Vi kom derefter ikke rigtigt til noget bortset fra et enkelt angreb, hvor vi kom til baglinjen og bolden kom klassisk tilbage i feltet, men desværre var Dysteds sigtekorn ikke indstillet rigtigt og bolden blev skudt over mål. Altså igen bagud ved pausen og alle tænkte: Kan vi gøre det igen?

2. halvleg

Igen kom drengene ud med troen på, at det godt kunne lade sig gøre. Vi fik presset Tårnbydrengene og fik en del hjørnespark. Også i det 57. minut da Bertram lagde et perfekt indlæg og fra en forholdsvis lang afstand headede ”Søbbe” bolden i nettet – det var også ham der scorede det første mål mod Greve.

Nu var troen der og det var tid til ”VIP”-tid. I det 80. min kom Lyng over kanten og hans præcise indlæg blev mødt af Spirrevippen Lind og så stod det 2-1. Der skulle ikke gå mere end tre minutter mere så sendte indskiftede Borén Spirrevippen afsted og helt alene med keeperen blev denne rundet og bolden sparket i nettet til 3-1.

Altså var det de rutinerede spillere der slog til denne onsdag aften.

En væsentlig årsag til resultatet var nok også, at Marcus Weiss i det 74. minut fik sit andet gule kort og Tårnby måtte spille de sidste 20. minutter med 10 mand. Han var heller ikke så glad bagefter og jeg havde sgu virkelig ondt af knægten – det havde han ikke fortjent.

Det var også en tilfreds træner der tog imod efter kampen. Han roste spillerne for igen at komme igen med troen på at det godt kan lade sig gøre. Han havde dog et stort ønske: KUNNE DE IKKE SNART SPILLE TO GODE HALVLEGE!!!!

Tja…..som tilskuer får vi altså spændingen selvom det var megakoldt denne onsdag aften på amager.