Menu

Senior 1: Tårnby FF - LSF 01

image
Tekst: Ole Barca Hansen / Foto: Holger Agerskov
04. november 2019 kl. 13:06
Det var en noget regnfuld lørdag, da LSF var på besøg hos Tårnby FF på Ugandavej.

Tårnby FF startede bedst, og havde en stor chance i starten af kampen, men heldigvis for LSF blev der ikke mål i denne omgang.

LSF overtog stille og roligt kontrollen på kampen, men der blev ikke scoret i 1. halvleg.

2. halvleg blev en ensidig forestilling, hvor LSF totalt var dominerende og havde også chancer, men vi skulle helt hen til slutningen af kampen før forløsningen indtraf.

A. Beck måtte udgå, og Søberg blev sendt ud på venstre back. På et godt opspil blev Søbbe sendt i dybden af Scott, Søbbe mod baglinjen og lagde en fin aflevering til Scott, som var gået godt med. Tårnbys målmand reddede dog afslutningen fra Scott. Heldigvis var M.Beck kommet fint med i feltet, og kunne let sparke bolden i mål.

1-0 til LSF og slut.

Tårnby FF skal have stor ros for at kæmpe i hele kampen, men pga. af regnen blev banen meget optrådt, hvilken betød at kræfterne stille og roligt blev brugt op hos Tårnbys spillere.

Mest af alt lignede kampen et flashback til sidst i 70´erne, hvor vi hver lørdag så tipsfodbold om vinteren, før der kom varme i banerne, når f.eks. Stoke mødte Sunderland, blev banerne nærmest et stort mudderbad, hvilket også skete i Tårnby.

Nu er der vinterpause og LSF er nr. 2 i rækken.

Spændende bliver det at følge holdet, når de starter igen i slutningen af marts.

God pause!