image
OBH / Red.
12. september 2022 kl. 05:58
Fredag aften spillede LSFs DS hold udekamp mod VB 1968 på Bagsværd stadion.

VB 1968 kom bedst fra start og Kim Aabech bragte sit hold foran 1-0 midt i 1. halvleg.

Hurtigt efter udlignede LSF på et direkte frispark, sat ind af Lucas "MDA INVEST" Gudmans gyldne fod.

Pause stillingen 1-1.

2. halvleg blev en underholdende affære, med et stor pres fra VB 1968. Farligst blev de på indlæg i feltet, hvor deres store folk gav LSFs forsvaret nok at se til.

På to clearinger fra LSFs forsvar, gav først en friløber til Benjamin " COPENHAGEN WINE " Lyng og dernæst til Bertram " REUMERT RENGØRING " Pedersen. Begge scorede sikkert hos den tidligere Super målmand Stephan Andersen.

Resten af kampen måtte LSFs kæmpe alt hvad de havde tilbage i støvlerne. Kim Aabech lavede et meget flot mål for VB 1968 med 1. minut tilbage af kampen, og da dommeren havde fundet mange minutters tillægstid blev presset på LSFs forsvar endnu større.

Heldigvis holdt LSF stand, og sejren på 3-2 kom i hus.

Jeg har skrevet det før, men selv om LSF rent fysisk er underlegne mod de fleste hold i DS rækken, kæmper de r.... ud og bukserne, og det har hidtil givet porte.

Der var mange fine præstationer hos LSF, men jeg må nævne Rasmus " HOVHOLM " Thygesen for en fin kamp, hvor han hele tiden hold godt sammen på forsvaret.

Næste kamp for holdet er på fredag på SYDBANK, hvor vores " venner " fra Herlev kommer på besøg.

Kampen starter kl. 1730.

LSFs serie 1 hold fik også en fin sejr ude mod Orient så alt i alt var det en dejlig fredag.