Menu

Senior 1: Vi fik en gave, men pakkede den ikke ud

image
Tekst: Peter Wagner / Foto: Holger Agerskov
21. juni 2020 kl. 17:27
1-0 nederlag til Roskilde KFUM der er i 2. division.

Optakten

Det var lidt af en gave vi fik da DBU besluttede, at Roskilde KFUM og LSF skulle mødes i en - eller to kampe - om oprykning til 2. division. Der er blevet trænet og spillet et par træningskampe og så kom endelig dagen hvor slaget skulle stå.

Sydbank Arena var lavet om til noget vi aldrig have set – ”Corinabanen” var inddelt i områder efter myndighedernes anvisning så det var noget af et syn der mødte os. Men Bestyrelsen og masser af frivillige gjorde sit til at kampen blev afviklet og alt forløb planmæssigt.

På nær kampen.

I oplægget fortalte cheftræner Kim K, at det vil blive en taktisk kamp – og han fik ret. Tilbage på holdet var Martin Fisch og Kristian Larsen og så var det i gang.

Kampen – 1. halvleg           

Uheldigvis havde Roskilde læst på lektien hjemmefra og i stedet for at grave sig ned – de kunne jo nøjes med uafgjort – gik de frem og pressede på så LSF-drengene aldrig fik ro til at bygge spillet op.

Men efter 5. min. kom Kristian over kanten og lagde den flot ind i feltet, men her var der ikke nogen der fik ram på bolden. I stedet for spillede Roskilde bolden op i deres venstre side – hvor meget kom fra – og en bold kom på tværs og fra et par meter afstand fik de sparket på mål, men en fantomredning af Bjerregaard i kassen betød stadigvæk 0-0.

Nu var hornene ligesom løbet lidt af og det blev den meget taktisk kamp, hvor begge hold var ”låst” på grund af to store forsvar - der var respekt for hinanden.

Det var tydeligt, at Roskilde er et meget velorganiseret hold med mange dygtige spillere. De var hele tiden over Smørumdrengene og det var ikke mange gennemspillet angreb vi havde – tror ikke der var et forsøg på mål indenfor rammen i første halvleg.

Og så i det 30. min. kom målet der skulle afgøre kampen. Igen var det Roskildes venstre side der var på spil.

Gode kombinationer mellem spillerne og så fik Rasmus Tangvig fat på bolden. Han trak ind i banen – og i feltet – og trykkede flot af – og så stod det 1-0.

Alle kunne se, at der nu skulle ske et eller andet. Vi kunne simpelthen ikke finde nøglen til at få låst de nu fem mand i Roskildes forsvar op – en ny plan skulle i brug.

Kampen – 2. halvleg

Halvlegen blev benyttet til at skifte den offensive Gransee ind og allerede efter to min. i 2. halvleg kom chancen. En godt indlæg fra Mathias Beck kom ind i feltet, men desværre headede Gransee bolden over. Men Roskilde var ikke sådan at ryste og umiddelbart fik de en chance, hvor en spiller kom helt alene med ”Bjerre” der igen reddede – han var den spiller der holdt os inde i kampen og var klart vores bedste mand.

Men troen var tilbage og da Scott sendte et skud på mål, som målmanden havde sit hyr med at klare, troede vi på det. Rent faktisk var det nok den eneste gang vi ramte målet denne dag – tror jeg nok….

Desværre gik luften hurtigt ud af ballonen – Roskilde havde taget et jerngreb om kampen og gav ikke meget plads.

Langsom begyndte frustrationerne at gøre sit indtog og da spirrevippen Jacob Lind så rødt i det 81. min. vidste alle hvor det bar hen. Der skulle satses og Fisch blev sendt frem – hvilket bare igen betød kontraangreb, hvor Roskilde var alene med ”Bjerre” der begge gange reddede – jo han var en god mand i dag, men hvad hjælper det når vi ikke kan scorer og kampen fusede ud.

Efterspil

Først og fremmest er det bare at ønske Roskilde KFUM tillykke med oprykningen. Vi havde muligheden og var ikke dygtige nok. De havde virkelig læst på lektien og stod rigtigt på banen og tillod ikke at vi kom sådan rigtigt ind i kampen. Vi ville så gerne, men kunne ikke og det er fuldt fortjent at de rykker op – ikke kun på grund af kampen lørdag, men set over hele sæsonen.

Det er slut nu med hensyn til DS-kampe, men allerede tirsdag skal vi en tur til B82 i Virum og spille pokalkamp – og måske kommer der en kamp mere den 30. juni. Og så bliver det spændende at se, hvordan DS-rækkerne – og ikke mindst kampplanen kommer til at se ud næste sæson.

Opstilling:

  • Målmand: Bjerregaard
  • Forsvar:  ”KG”, Fisch og Dennis (ud 62)
  • Midtbane: Thomsen (ud 74), Kristian, Weiss (ud 46), Mathias og EK          
  • Angreb: Jacob og Scott     
  • Bænken:  Gransee (ind 46), Holden (ind 74) og Soelberg (ind 62)