Menu

Senior 1: Vi lever endnu! 3-1-sejr over Køge Nord!

image
Tekst: Peter Wagner
29. maj 2021 kl. 21:00
Det var to skridt frem og et tilbage den solskinsbeskinnede lørdag i Køge Nord – eller bare Rishøj.

Optakten

Det var to skridt frem og et tilbage den solskinsbeskinnede lørdag i Køge Nord – eller bare Rishøj.

Tilbage i startopstillingen var ”EK” og Conrad, men ”KG” havde ladet sig isolerer.

Dagens menu var Køge Nord der lige akkurat kom med i oprykningsspillet og absolut intet har at spille for.

Dagens kampe betød også, at der bliver ”rykket lidt sammen i bussen” – både GVI, Ishøj og os selv vandt mens Herlev og Karlslunde tabte. Hvor er det skønt med et oprykningsspil, hvor langt de fleste kampe betyder noget.

Kampen – 1. halvleg

Vi kom i gang og fik lige en spand vand i hovedet. Der var ikke spillet mere end fire minutter før Køge Nord fik et hjørnespark. Det blev klinisk sendt ind i feltet og en fremadstormende spiller fik hovedet på og snittede bolden op i krydset. Så skulle arbejdshandskerne tages på.

Langsomt kom vi ind i kampen og det var os der viste det flotteste spil, men Køge-drengene var hele tiden farlige på kontra. Heldigvis var vores bagerste bastioner oppe på dupperne denne dag og overlod intet til modstanderen.

I det 11. min. fik Spirrevippen den første chance på oplæg fra Frederik, men desværre brændte han den løse chance.

Men i det 16. min. fik vi noget at glæde os over. Kampens bedste spiller – Kristian ”Krelle” Larsen kom flot over kanten og kom til baglinjen. Han lagde bolden præcis indover og Spirrevippen kunne kaste sig ind i skuddet og med en inderside styre bolden i kassen.

Vi fortsatte det gode spil og da der var spillet 25. min., fik vi et hjørnespark. Her har vi jo ”EK” og hans indadskruede hjørnespark fik lige en tilretning mod mål - bolden ramte stolen og her kunne Frederik fra få centimeters afstand sætte endnu en scoring ind på kontoen og det stod 2-1 – vi var nu helt kommet os over den tossede start.

Men Køgedrengene var ikke helt væk. En kontra og en fri spiller der sparkede resolut, men her fik Løven i kassen – ”Bjerre” – bolden viftet over.

Det blev til flere sporadiske chancer, men da ”Krelle” igen huserede på kanten og bolden røg over til Spirrevippen i bagrummet så troede vi alle at der var endnu en scoring, men denne gang reddede målmanden og vi kunne gå til pause med en 2-1-føring.

Kampen – 2. halvleg

Lad os slå det fast med det samme: Det blev en lidt tam affære. Det var som om, at Køgedrengene gerne vil et eller andet, men ikke kunne og vi var tilfreds med bare at kontrollerer det hele. Det var ikke meget der skete og vi levede nu på lidt kontra hist og pist – indtil det 72. min.

Lige uden for mig – altså et par meter fra sidelinjen - hævdede Køgedrengene at de skulle have et frispark (hvilket nok også var det rigtige), men dommeren gav dem en fordel da de havde bolden. Desværre for dem røg bolden hen til os og der blev begået frispark lige udenfor feltet. Og her har vi jo den tilbagevendte søn – ”EK”. Han sendte den utageligt op i nettaget og så stod det 3-1. Der var – forståeligt nok – en masse frustration hos Køgedrengene, men sådan er fodbold.

Vi kontrollerede kampen fuldstændig og det sidste højdepunkt var nok da ”EK” blev taget ud 10. min. før tid og overlod anførebindet til vores gamle kaptajn – Morten Larsen – eller bare ”Molle” der efter to pokalkampe nu fik comeback i DS.

Flot at komme tilbage efter en så langvarig skade og sin alder (30+)

Det var også en glad træner der tog imod og bare sagde: ”Jeg elsker at vinde”.

Senior 2 - Sjællandsserieholdet lever også!

Det snerper til i nedrykningsspillet i Sjællandsserien. Her vandt de unge drenge en sikker sejr over Lundtofte med 3-0 og de mangler nu kun en kamp mod allerede nedrykkede Stenløse. Desværre kan vi ikke selv afgøre det – og vi ved rent faktisk ikke hvor mange der rykker ned – men hvorom alting er, så er det flot, at vi på dette sene tidspunkt stadigvæk har chancen for overlevelse.

Kampen i tal:

1-0   04. min               Køge Nord 
1-1   16. min               Jacob Lind
1-2   25. min               Frederik
1-3   72. min               ”EK”

Gule kort:                   Dennis og ”EK” (karantæne næste kamp)

Opstilling:

Målmand: Bjerre
Forsvar:  Kristian, Søberg, Fisch og Dennis (ud 72)
Midtbane: Thomsen, Jacob, ”EK” (ud 80), Conrad (ud 63) og Weiss            
Angreb: Frederik
Bænken:  ”Molle” (ind 80), Thyge (ind 72) og Soelberg (ind 63)

StillingHerre DS oprykningsspil • Pulje 1

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 Karlslunde IF 28 19 6 3 63
2 Herlev IF 28 17 4 7 55
3 LSF 28 16 4 8 52
4 Ishøj IF 28 15 4 9 49
5 GVI 28 13 10 5 49
6 Frederikssund 28 14 5 9 47
7 Allerød FK 28 13 6 9 45
8 Køge Nord FC 28 9 5 14 32
Luk