Menu

Senior 2: Drenge bliver til mænd: Flot fight gav 3-2-sejr i AB!

image
Peter Wagner
25. august 2019 kl. 08:35

Der var godt nok varmt og mange problemer op til kampen. Afbud, karantæner m.m. op til kampen (har jeg ikke skrevet det før?) gjorde, at der kun var 13 mand på holdkortet – og i en bagende sol.

Men banen var perfekt og det blev en yderst underholdende forestilling denne sene kamp i Bagsværd mod AB.

Ydermere har vi et meget ungt hold med mange nyoprykkede spillere og det så vi i sidste weekend, hvor vi ikke udnyttede chancerne i starten og tabte.

Det var en helt anderledes forestilling i dag. For allerede efter fire min. blev Danny spillet i dybden og så lå bolden i kassen! Og der blev givet og taget. På vores hold med en masse positive attituder, mens AB-spillerne mere rendte rundt og brokkede sig. Altså indbyrdes.

Men det bølgede frem og tilbage og tæt på den halve time fik vi hjørnespark. Den blev i første omgang clearet, men røg lige ud til Tommy Vu der sparkede en eller anden form for halvflugter op i krydset – kongemål!!!

Vu spillede i øvrigt en fremragende kamp og det var der flere der gjorde.

Men den eneste som vi alle nok ikke var helt tilfreds med, var dommeren. Mystiske kendelse – eller mangel på samme – og lige før pausen skete der noget. AB pressede på og pludselig lå en AB-spiller i feltet. Straffespark? Der blev fløjtet og det er måske nok rigtigt – han stod jo tættere på end os. Men det var med stor forundring, at han hev det røde kort op til Romme for at holde (fik jeg at vide) – og så var der mange meninger omkring reglerne……men ærgerligt at de kom ind i kampen på dette tidspunkt og så var vi reduceret til 10. mand.

En hård 2. halvleg ventede og det kom til at holde stik. Nu er der det med at drenge bliver til mænd. For der blev kæmpet og bakket op omkring hinanden og jeg var en smule stolt af den attitude drengene viste.

Selvom AB fik udlignet, blev der aldrig givet op. Og belønningen kom kort før tid. Endnu et hjørnespark og sørme og BN ikke i 9. sals højde fik bolden headet på mål – og i mål – qua en AB-spiller.

Der blev kæmpet til sidste sveddråbe og sejren kom i hus. Det var en underholdende kamp, men drengene fortjener al den ros på trods af en del modgang.

Specielt vil jeg fremhæve ”de to gamle” – Svenne og Alstrøm (begge fra 93-årgangen). Svenne har været væk i hele forårssæsonen og Alstrøm er lige kommet hjem efter fem år i USA. De er slet ikke i træning, men gjorde det forbilledligt – i øvrigt sammen med ”Gammelsmølf” Casper Bo der er et stykke over 30…..

Hertil de mange unge spillere der gjorde det fantastisk. Men kampens spillere må være BN og Pumaen i kassen - Lasse Gram. BN overkom utroligt meget og var med i vist nok alle mål – under alle omstændigheder så scorede han det sidste. Men holdet har meget at takke Pumaen i kassen for. Han kom på tværs af mangt og meget og tog til sidste fuldstændig pynten af AB-spillerne. Men det mest positive er den attitude han har tillagt sig. Positiv og konstruktiv og som kaptajn skal han lige have det sidste ord.

Da der skulle synges sejrssang sagde han:” Jeg er sgu stolt af jer drenge – stolt af at være en del af dette hold”.

Skal vi ikke bare lade det stå – og glæde os til næste weekend hvor en ny kamp venter på Sydbank Arena.

 

 

StillingSerie 1 • Pulje 1

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 Hørsholm-Usserød IK 11 9 1 1 28
2 LSF 11 7 0 4 21
3 VB 1968 11 6 2 3 20
4 AB 11 6 1 4 19
5 Espergærde IF 11 6 1 4 19
6 FC Rudersdal 11 4 4 3 16
7 BK Avarta 11 4 2 5 14
8 Virum-Sorgenfri 11 4 2 5 14
9 Værløse 11 4 2 5 14
10 Brøndby 11 3 0 8 9
11 B. 1973, Herlev 11 2 2 7 8
12 Gladsaxe-Hero BK 11 1 3 7 6
Luk