Menu

Senior 2: Fantastisk 1-0 sejr til ”Young Guns II” over det suveræne tophold fra Hørsholm!

image
Peter Wagner
22. oktober 2019 kl. 09:36
Fodbold er en underlig størrelse. For det der udspillede sig den råkolde mandag aften i Hørsholm var noget af en gyser, men et heroisk kæmpende Smørumhold trak det længste strå.

Og det var med bange anelser drengene gik til kampen. Hørsholm havde vundet syv kampe og kun spillet uafgjort en gang. Ydermere havde de scoret i alle deres kampe så alle vidste det blev en svær opgave.

Og på lægterne fik jeg at vide, at flere af Hørsholmspillerne havde divisionserfaring og kampen akkurat blev ligeså svær som først antaget.

Hvad Cheftræner Michal Bo Nielsen havde gjort ved spillerne ved jeg ikke, men jeg skal love for at drengene var opsatte. Der blev kæmpet til den store guldmedalje og vi undgik gule kort så det var en fryd at se på.

Men vi gik frisk til sagen. Der blev spillet godt fodbold fra begges sider, men heldigvis dummede Hørsholm sig og vi fik et straffe som Peter omsatte usvigeligt sikkert tidligt i kampen.

Men nu begyndte Hørsholm at spille spillet. Jeg lyver ikke når jeg siger at det klart er det bedste hold vi har spillet i mod. De kom over kanterne og Smørumdrengene måtte kæmpe det bedste de havde lært.

Der blev lagt pres på efter den tidlige scoring og så måtte vi leve på omstillinger.

Forsvaret stod fantastisk og resten tog Pumaen i kassen sig af – jo – Lasse Gram var sikkerheden selv denne mandag.

At oddsene blev ændret ret tidligt, betød ingenting. ”BN” måtte udgå og ind kom Veje – og han spillede en fantastisk kamp. Tidligt i 2. halvleg måtte Vu også en tur på bænken, men så tog Danny over. Og når så også Thyge kommer ind så er det en god trup holdet har.

Men vi kom under pres! Rigtigt meget pres! Det ene angreb efter det andet rullede mod Pumaen i kassen, men enten blev boldene reddet eller også sparkede Hørsholmdrengene ved siden af – de havde masser af chancer, men kunne bare ikke få bolden over stregen.

Set med Smørumøjne var det en utroligt underholdende kamp. Der var tryk på og de omstillinger vi havde kunne godt – med lidt mere held – lige havde givet den forløsende scoring, men sådan skulle det ikke gå!

Så da kampen blev fløjtet af så var det med et lettelsens suk på læberne. Vi havde besejret topholdet – og nok også den kommende oprykker.

Det var en rigtig holdindsats og mange gjorde det fantastisk. Det forstærkes yderligere af, at da jeg talte med nogle af Hørsholmspillerne bagefter, så sagde de rent faktisk, at det var en af de bedre kampe de havde spillet. De havde jo også en masse chancer, men det var bare på en dag hvor de røg ind i en ”mur” af hvide spillere og så ikke kunne ramme kassen når de havde chancen.