Senior 2: Flot sejr i Liria

image
Peter Wagner
21. april 2024 kl. 23:18
Lørdag spillede senior 2 ude mod Liria hvor der var meget på spil. Det er en meget, meget lige række og det hele har udviklet sig som et hundeslagsmål imellem holdene – og det blev kampen også mod Liria.

Senior 2: Liria – LSF  1-2

Vi vidste at Liria er et fantastisk dygtigt hold teknisk, men at kræfterne hurtigt slipper op.

De kom også stormende, men de nærgående forsøg gav ingenting. Vi havde heller ikke det helt store i første halvleg så 0-0 var vel et retfærdigt billede af kampen.

Det hele tog lidt mere fart i 2. halvleg og Liria kom foran efter 54. minutter på et flot angreb.

Men nu løb gassen af ballonen. De brugte nu rigtig, rigtig meget tid på dødbolde, skader m.m – det vi ved de gør når de er presset.

Vi havde nu fuldstændig styr på spillet og i det 77. minut kom forløsningen. Et godt opspil blev afsluttet af indstifteren Artam – endnu et stjernefrø fra talentfabrikken i Smørum – og i det 83. minut gav en løs bold en skudmulighed til måltyven Martin Soelberg der lige udenfor feltet hamrede bolden i kassen.

Nu skulle Liria frem på banen, men når der ikke er mere benzin på tanken og de selv ar skyld i at have trukket tiden ud blev resultatet en flot 2-1 sejr til Smørumdrengene.

Der var mange spillere der gjorde det godt og speciel de rutinerede kræfter – Patrick H og ”Romme” styrede begivenhederne flot så der er noget at bygge videre på.