Menu

Året der gik - årgang 2008 / U12

image
Tobias, Jesper K. og Jesper M.
21. december 2019 kl. 07:57
Der er blevet trænet og spillet masser af kampe for U12 drengene i år. Resultaterne har været godkendt.

Hold 3 blev i efteråret placeret på en flot 3. plads med et pointsnit på hele 2,0 pr. kamp. Ahmed er blevet omskolet til målmand med succes og arbejder hårdt hver fredag til målmandstræning. Taktisk er kommet langt bedre struktur på holdet. Hold 2 fik igen en topplacering med en 2. plads og et pointsnit på 2,1 pr. kamp. I de 9 efterårets kampe på hold 2 er hele 22 forskellige spillere i årgangen blevet benyttet på ”udviklingsholdet”. Specielt hold 2’s 3-3 kamp mod BSF’s førstehold var af høj kvalitet. Holdet vandt i øvrigt også sølv til Vildbjerg Cuppen. Hold 1 spiller uden stilling og resultat i Sjællands bedste pujle, SU række 1. Holdet har leveret mange gode præstationer, hvor 4-0 sejren over Brøndby har været højdepunktet. Derudover kan nævnes 3. pladsen i det landsdækkende elitestævne Nykøbing Pinsecup, hvor semifinalen blev tabt i straffekonkurrence. På hold 1 har hele 16 forskellige årgang 2008 spillere været repræsenteret.

Vigtigst er drengenes udvikling, derfor har vi valgt til vinterboldturneringen, at tilmelde et hold i SU rækken, række 1, række 2 og række 3. Det betyder, at vi fortsat kan matche hele årgangen på forskellige niveauer. Det bliver en udfordring af hold 3 fremadrettet skal spille i række 3, men vi er overbeviste om, at det er den rigtige beslutning. Med 4 tilmeldte hold i vinterturneringen og kun 25-26 spillere, vil drenge fortsat blive matchet på tværs af niveauer, således at udviklingen er intakt.

Bold på tværs af årgangene vil fremadrettet også være en vigtig del af U12 og derfor vil der i ny og næ fortsat være drenge og nu piger med på vores forskellige hold, samt vores drenge selvfølgelig vil hjælpe til på andre årgange efter behov.

Til slut en stor tak til Fundament for sponseringen af de flotte vinterjakker til drengene. 

Venlig hilsen og godt nytår til alle

Trænerne omkring U12, Tobias, Jesper K. og Jesper M. 

Skulle din dreng, årgang 2008, være interesseret i, at blive en del af denne socialt stærke trup, uanset niveau, så skriv gerne en sms til Jesper M. på 26225933 og hør nærmere om mulighederne.

Luk