Menu

Beretning U9 piger

image
Michelle Askelund Hansen
08. april 2022 kl. 06:04
U9 pigerne er nu klar til påske, forår og sommer. Masser af sol, varme og fodbold på græs. Det har været et spændende år.

Denne uge bød på sidste træning indendørs i mandags og sidste træning på kunst i onsdags. Vinterbold blev afsluttet i Rødovre og indendørsstævnerne sluttede af med flotte medaljer. U9 pigerne er nu klar til påske, forår og sommer. Masser af sol, varme og fodbold på græs. Det har været et spændende år.

Vi startede lige før sommerferien med at udvide truppen med to spillere og en ekstra træner.  Med en større trup og trænere med hver deres kompetencer, har det været muligt at lave en masse gode træning og pigerne har endnu engang rykket sig. Der er kommet godt styr på diverse positioner og selvom nogle har favoritpladser, bliver der byttet godt rundt når vi spiller, stort set med undtagelse af målet. Og vi kan se når vi er ude at spille, at vi har en stor fordel i, at have en fast målpige. 😉 At alle har udviklet sig viser sig tydeligt når vi er ude og spille, hvor vi møder piger på lige så højt og flot niveau som os selv. Vi spiller mange lige kampe - og flere gange kan vi gå derfra uden at have lukket nogle mål ind. Det skyldes absolut pigernes gode samarbejde og evne til at kommunikere - og knokle!

Med større trup kunne vi i år også tilbyde to træninger henover vinteren. Og tilmeld både indendørsstævner som vi kender dem, men også vinterbold, der bød på regn, rusk, sne, kulde og stormen Malik. Men intet af det kunne slå de seje piger ud.

Når nu der skulle spilles udendørs i kulden, gik jagten på en sponsor til huer og halsedisser ind. Den varede dog ikke længe, for hurtigt meldte et lokalt fima sig. Tak til Malermester Hegedüs & Sønner for de dejlige julegaver.

Pigerne har altid været rigtige gode veninder og holdt humøret højt. Ingen sure miner. Fredag kan de ENDELIG hygge sig i festligt lag, med pizza og dans - et arrangement der har været udskudt og ventet grundet corona.

Påsken står som sagt for døren og kort efter lander pigeraketten og holdet står klar med åbne arme, til at modtage nye kammerater. Så vi håber at se en masse glade piger, der har lyst til at prøver kræfter på grønsværen. Vi glæder os også til at gense vores nye veninder fra U12/13, som flittigt har deltaget i vores træninger som støtte, sparring og prøveklude.

Tilbage er der kun at sige: vi ses! 😜

Luk