Et taktisk klogt og velforberedt U17-Ø1 hold, slog tirsdag B93 Division, ud af DBU’s ungdomspokalturnering.

Tobias Isaac Cromwell
03. oktober 2020 kl. 10:11
Alle var selvfølgelig spændte, det er altid noget specielt at spille mod de højere rangerede klubber, og denne kamp, var ingen undtagelse.

Smørum tirsdag d.29/9-2020

Alle var selvfølgelig spændte, det er altid noget specielt at spille mod de højere rangerede klubber, og denne kamp, var ingen undtagelse. Hvis man lige skal koge kampen ned til ”få” linjer, så var det klart B.93 der sad på spillet fra starten, de har nogle rigtig gode individualister, som var farlige en til en og hurtigt kan gøre ondt på ethvert hold de møder. Vi vidste på forhånd, at de rigtig gerne ville spille ind centralt og spille med hurtige kombinationer i mellemrum, samt at de havde et par teknisk dygtige og hurtige spillere. Det lykkedes dem også de første 15-20 min, hvor de efter LSF trænerens mening, lidt heldigt får bragt sig foran 0-1. Det lod vi os dog ikke skræmme af og kort tid efter, får vi udlignet til 1-1 v. (Jeppe Simonsen), på en sekvens direkte fra taktiklokalet, et udspark fra Frederik Toxværd, forlænges af Benjamin Lyng, som bruger sin fart godt, så vi lynhurtigt kommer til afslutning, dejligt simpelt og konsekvent udført.
Efter denne scoring, begynder vi at komme bedre med i kampen, stadigvæk med respekt for modstanderen, som set over hele kampen havde mest possession, dog uden at de formåede at udnytte den til deres fordel. Vi stod godt i kæderne og var gode i nærkampene, få udfald hvor vi er lidt for febrilske i vores boldomgang, men som kampen skrider frem, bliver vi bedre og bedre til at spille os ud af deres pres. Små 10 minutter før pausen, sendes Jeppe afsted, i et one-man raid imod B93 keeperens mål, deres back kunne slet ikke følge med i hans meget målrettede løb, 2-1 v. pausen (Jeppe Simonsen).

Vi var lige så tændte til anden halvleg, som vi var i første, der var tro på at denne her kamp kunne vindes. Dommeren fløjter op, og 2-3 min efter, ligger bolden i eget net, og kampen er igen lige 2-2. Klassikeren, det er det der bare ikke må ske, men som så typisk sker, når man møder nogle af de bedste hold, et sekunds uopmærksomhed bliver som regel straffet prompte. Men nej nej, det skulle ikke blive som mange måske frygtede, vi tog fat om kampen med stor tiltro på egne evner, blev bedre til at bevare bolden i egne rækker, med forsøg på gennembrud, vi havde sat os for at vinde i ordinær spilletid. Tyve minutter før tid, får B.93 tildelt gult kort for film i feltet, og straks lugtede vi blod, hele holdet fik en ekstra saltvandsindsprøjtning i det øjeblik, og der gik ikke lang tid, før Mikail Kale fik opsnappet bolden, ved et af hans mange flotte presløb, fanger han deres målmand på mellemhånd, og han kan nemt runde keeper og lægge bolden i nettet til slutresultatet 3-2.

Stor kamp af drengene, og flot præstation af alle spillere. Lad os håbe på at der kan følges op på denne præstation, med en sejr over Farum i søndagens turneringskamp kl.14.00 i Øst1- rækken, 3 point vil gøre at vi hænger på i den sjove ende af tabellen.

Tak for støtten, til alle de fremmødte, vi glæder os til at se jer igen i turneringen og til næste pokalbrag :-)

StillingU17 Drenge Øst 1 Efterår 2020 (04-05) • P1