Menu

Fantastisk efterår for U12P, U13P og U14P i LSF

image
Rasmus Sundman
23. december 2021 kl. 21:51
Vil du være med i foråret?

Træning og træningsfremmøde har gennem sæsonen været rigtigt flot. Mange møder frem og på tværs af niveauer, bliver der arbejdet hårdt til træning – samtidig med at humøret er højt. Der er plads til at udvikle sig og samtidig plads til at grine.

Turneringsmæssigt har vi haft 3 hold i spil:

U12-3 har fungeret som et samarbejdshold med U11P. Dette har været en god oplevelse for alle. Der har været plads til at vores nyere spillere har kunne lære at spille kamp – og nogle af dem, der har spillet lidt længere tid, har kunne tage mere ansvar og gå forrest. Masser af gode kampe, mål og sejre. Kæmpe ros til alle, der har været omkring dette hold.

U12 – 1 fik en lidt svær start på rækken, da vi efter første kamp stod med 2 brækkede håndled! og andre skader hos spillere. Det gav nogle nederlag i starten. Men da truppen midt i sæsonen begyndte at være samlet igen, blev kampene tættere, hvilket også gav point på kontoen. Holdet kunne sagtens spille med i række 1, selvom vi indimellem skulle stå på tæer. Det kan være svært at holde hovedet højt i modgang, men alle omkring holdet gav alt i alle kampe – kæmpe anerkendelse for dette.

U13 – Liga 1 startede sæsonen med at brag af en kamp og slog Brøndbys piger. Derefter ramte pigerne en lidt svær periode, hvor vi ikke helt ramte niveauet. Det vendte midt i sæsonen, hvor vi virkelig fandt rytmen og vandt 5 af de sidste 6 kampe. Derudover kvalificerede pigerne sig til forårets semifinale i pokalturneringen. Holdet er i foråret blevet indrangeret i Liga 1, Pulje 1 af DBU Sjælland. For en klub som LSF er det virkelig stærkt at have et hold rangeret blandt de 8 bedste på Sjælland.

Inden Covid-19 for alvor tog fart nåede vi også til Øens Cup, som var en kæmpe fornøjelse. Socialt havde pigerne det fantastisk – og sat overfor hold fra Jylland og Fyn, så er der ingen tvivl om, at det var LSF-pigerne, der spillede det flotteste fodbold. Vi tager til stævne i Holland i påsken 2022, og glæder os allerede.

Der er altid plads til flere spillere hos U12P, U13P og U14P, så hvis man ønsker at lære os bedre at kende og blive en del af en trup, som har fokus på det sociale og glæde, men som samtidig kan være med blandt Sjællands bedste hold, så kontakt os – vi vil så gerne have flere piger med. Vi starter træning op igen d.3/1-2022 kl.16.00.

Pigernes hjemmeside

Luk