image Øverst venstre: Noah Dithmann Jacobsen, Victor Klitte, Anton Mayland, Malthe Olsen, Liam Hamilton Grenade, Magne Søe Rylov. Nederst venstre: Kalle Sundman, Emil Pedersen, Marco Hedeager, Marcus Zachariassen, Rasmus Faurholt Flügge
Rasmus Sundmand
16. april 2019 kl. 08:30
I forbindelse med det nyligt indgåede samarbejde mellem LSF og FCN havde Jan Møller aftalt en træningskamp mod Farums 08-talenter, som skulle forberedes fysisk til deres udlandstur i påsken.

I den forbindelse havde Jan sat et LSF-hold bestående af spillere fra U13, U12, U11 og U10.

Det blev en livlig kamp i et højt tempo, hvor det i perioder kunne ses, at LSF var et sammensat hold, mens Farums spil var mere flydende. LSF spillede i høj grad deres chance, og på trods af aldersforskelle fremstod drengene som et hold. Stor ros til alle drengene for deres fightervilje.

Efter 3 halvlege af 20 minutter endte kampen 1-0 til Farum i en kamp, hvor der var var chancer til mere i begge ender.

Tak for kampen til drengene fra LSF og Farum.