Menu

LSF sender talent til FC Nordsjælland

image Jan Møller, Liam H. Grenade og René Klok
Trænerrådet
07. oktober 2020 kl. 13:40
Som en del af klubbens nye strategi har LSF valgt, at sende 11-årige Liam Hamilton Grenade permanent til FC Nordsjælland.

Liams historie i LSF er en perfekt fortælling i forhold til talentudviklingen i Smørum. Han har været en profil på klubbens U12 SU hold gennem flere år og har sideløbende været inkluderet i FCN’s specifik træning, samt været udlånt flere gange til deres U12 hold. Det betyder, at Liam allerede kender til rammerne og det nye fællesskab, som han skal være en del af FCN.

Tirsdag aften havde LSF inviteret René Klok fra FCN til et overleveringsmøde, således at Liam får en optimal start i sin nye klub. I mødet deltog LSF formand Thomas Bejer, Liams træner og Trænerrådsrepræsentant Jan Møller, Trænerråds- & FCN samarbejdsrepræsentant Jesper A. Mortensen, samt Liam med sine forældre.

Liam og hans forældre havde udtryk et ønske om et skifte og fordi Liam er under 12 år, så ville der tidligst 1. maj 2021 være en officiel henvendelse på hans årgang, derfor blev Trænerrådets anbefaling inkluderet i forhold til en samlet vurdering af et potentielt klubskifte. Jan Møller: ”Liam har et talent som FCN skal og kan udvikle på bedste vis. Derfor er det et helt naturligt spring videre i hans karriere.” Thomas Bejer tilføjer: ”Det afgørende er, at vi får sendt vores spillere ordenligt videre og Liam har fortjent chancen i FCN.”

Vigtig viden for alle klubbens medlemmer med ambitioner om mere end LSF

LSF har gennem en årrække udviklet sig til, at kunne være med på højeste niveau i børne- & ungdomsrækkerne, bl.a. med fast deltagelse i SU rækkerne, samt topindrangeringer fra U13-U19.

Jesper A. Mortensen: ”Klubbens talentfabrik virker og derfor er det super vigtigt, at alle børn og unge i klubben, der går rundt med en drøm om mere end LSF, arbejder benhårdt i egen årgang og træner med glæde og motivation. Forældrene skal være ganske rolige… er børnene gode nok, så skal de nok komme videre og få chancen i en topklub, for der er generelt en enorm interesse fra andre klubber for vores talentudvikling i klubben”.